Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

RumaQ voittoon SPBM avauskierroksella

Viikonloppuna käynnistyi Ruotsissa Scandinavian Paintball Masters turnaussarja Uppsalassa.
Suomesta turnaukseen osallistui Helsinki Cyclone, joka
pelasi avoimessa sarjassa, sekä PPW ja RumaQ, jotka pelasivat 1. divisioonassa.

Lauantaina Cyclonen vastustajat avoimessa sarjassa olivat odotetusti kovia eikä yksittäiset voitetut
pisteet riittäneet viimeistä sijaa paremmaksi.

Sunnuntaina pelatussa 1. divisioonassa RumaQ varmisti lohkovoitollaan jatkopaikan alkusarjoista. Kolmen
alkulohkon systeemillä pelatussa turnauksessa PPW oli myös lähellä jatkopaikkaa päädyttyään tasapisteisiin
Devils from MASHin kanssa, mutta tasapisteissä jatko ratkaistiin edellisen kauden sijoituksen perusteella.

Semifinaaleissa RumaQ sai vastaansa Devils from MASHin, jolle he hävisivät alkusarjan viimeisen jatkoajalle
menneen pelin. Myös semifinaalissa Devils from MASH aloitti vahvasti voittaen kaksi ensimmäistä pistettä,
mutta RumaQ tuli rinnalle ja jatkoajalla voitti ratkaisevan pisteen.

Finaalissa RumaQ:lla vastaan tuli Grin, jonka RumaQ voitti varsinaisella peliajalla.