Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Jo kuudes pelaaja jätti Russian Legionin

Russian Legionista on talven aikana lähtenyt jo kuusi pelaajaa muihin joukkueisiin pelaamaan. Viimeisin pelaaja on Kirill Prihidni, joka pelaa DPL:ää ja Millennium Seriesiä tänä vuonna Frankfurt Syndicaten paidassa.

Heti viime kauden päätteeksi Russian Legion ilmoitti, että jenkkipelaajiin ei ole enää varaa. Tämä tarkoitti, että Matt Blonski ja Justin Rabackoff saivat lähteä. Pian tämän jälkeen RL:n on jättänyt Mishka Kniazev, Sergei Solnishkov, Maloy Berdnikov ja nyt vuorossa ollut Kirill Prihidni. Luultavasti RL farmissa on sen verran reserviä, että korvaavat pelaajat löytyy helposti.

2 Comments

  1. kert

    Se että hän pelaa Milleä Syndicatissa ei vielä meinaa että hän jättä Legioonan – http://rl4you.com/komanda/igroki/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑