Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Oldskool paintballia Australiasta

Vuoden 2003 APPL-liigan Brisbanen kierroksella kuvattua materiaalia. Hieman verkkaisempaa pelaaminen oli silloin ja putkiverkoston varaan rakennettu kenttä rajoitti erilaisten layouttien rakentamista. Hauskaahan näitä on silloin tällöin muistella.

1 Comment

  1. jii

    Raketteja! Isoja telttoja! Autopesuja! Mutta missä on mustekala? Turkulaisilla on varmasti kätketty kyynel silmäkulmassa, noi oli aikoja kun painttia pelattiin oikein! :) ja tämä siis kaikella rakkaudella, hauskimmat painttimuistot ever oli about tota aikaa. pitäs kaivaa naftaliinista ne kamat, pelata tuubisubiturnaus! I’m THERE!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑