Paintballaccess.com on purkanut PSP-sarjasta kerättyjä tilastoja. Tiimien työjuhtia on listattu PSP Workhorses -listauksessa. Ahkerin pelaaja löytyy Upton 187 Crewistä. Nick Leival pelasi 96,77% Upton 187 Crewin pisteistä. Yli 80% pisteistä pelanneita pelaajia löytyi tällä kaudella vain viisi kappaletta.

Varmistettuja pudotuksia PBA on julkaissut The Top Killers of the 2012 PSP Season -listassan. Tämän listan kärkipaikalta löytyy Houston Heatin Konstantin Fedorov, jolle on merkitty 138 varmistettua pudotusta. Todella kova määrä. Yli sadan tiputuksen rajan rikkoi kahdeksan pelaajaa.

Kolmantena tilastona on ns. herrasmiespelaajat. Listalle on kerätty vähiten rangaistuksia saaneet pelaajat. Yli sata pistettä pelanneista pelaajista löytyy viisi pelaajaa, jotka pelasivat koko kauden ilman rangaistuksia. Tämän tilaston kärestä löytyy niin ikään Houston Heatin pelaaja. Sergey Solnyshkov pelasi kauden aikana 171 pistettä ilman ainuttakaan rangaistusta. Todella kova suoritus.