Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Millennium Seriesin ensimmäisen kierroksen kenttiä tuhottu

Millennium Seriesin ensimmäinen kierros pelataan Puget-sur-Argensissa Etelä-Ranskassa ensi viikonloppuna. Millennium Seriesin ensimmäisiä kierroksia on viime vuosina sääolot riepotelleet ja hankaloittaneet kierroksen läpiviemistä. Tällä kertaa iskivät vandaalit, jotka ovat puhkoneet kahden kentän suojat sekä niiden verkotuksia.

Millennium Series kirjoitti muutama tunti sitten tiedotteen tapahtuneesta Facebook-sivuilleen. Tiedote on kirjoitettu vähän siihen sävyyn, että Millennium Seriesin väki uskoo vandaalin olevan lajiin liittyvä henkilö tai joukko henkilöitä. Toivottavasti tällä ei ole mitään tekemistä esimerkiksi Millennium Seriesin ja CPS:n välisten erimielisyyksien kanssa.

 

1 Comment

  1. pamppu

    En jaksa uskoa ja toivotn totisesti että kysymyksessä ei ole mikään vääntö minkään muun sarjan kanssa. Itse asiassa ennemmin uskon että MS levittää propagandaa ja yrittää saada syytä CPS:n niskoille kylvääkseen pahaa verta…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑