Millennium Series on julkistanut ensi kauden kierroksien päivämäärät sekä paikkakunnat. Kausi pyörähtää käyntiin 4.-6. huhtikuuta pelattavalla kierroksella. Kierros pelataan jossain päin Etelä-Ranskaa. Perinteiseen tapaan sarja päättyy Pariisissa pelattavaan World Cupiin, joka järjestetään ensi vuonna 26.-28. syyskuuta.

Tässä tulevan kauden Millennium Seriesin päivämäärät ja paikkakunnat.

  • 4.-6.4.2014 – Mediterranean Cup, Etelä-Ranska
  • 16.-18.5.2014 – European Masters, Saksa
  • 4.-6.7.2014 – Campaign Cup, Lontoo
  • 26.-28.2014 – World Cup, Pariisi

Sarjoihin on tullut nimeämismuutoksia. Division 1 tulee olemaan ensi kaudella nimeltään Semi-Pro League 2 (SPL2) ja tätä alemmat divisioonat on nimetty kuvaavammin; Open Division 1 ja Open Division 2. Näiden lisäksi on perustettu 5-man Open ”Breakout” Division, missä pelataan perinteisillä 5-man säännöillä. Tälle tasolle hyväksytään vain pelaajat, jotka eivät ole pelanneet Millennium Seriesiä edellisellä kaudella. Lisäksi aloittelijoiden peliä helpotetaan isommalla aloitusalueella, jolloin ensimmäisille syndeille pääseminen on helpompaa.

Millennium Series lupailee myös monia muita sivuturnauksia pitkin kautta. Facebookissa julkaistussa tiedotteessa väläytellään mm. 1-on-1-, metsä- sekä 3-man pumppumestaruuksien jakamisesta tulevalla kaudella.

Tarkempaa tietoa tulevasta kaudesta löytyy Millennium Seriesin virallisesta tiedotteesta.