Chattanooga CEP on tennesseeläinen, joka on pelannut PSP-sarjan pro-tasolla kaudesta 2010 lähtien. Viime kaudella CEP sijoittui lopputuloksissa kahdenneksitoista ottaen kauden parhaan sijoituksensa Dallasin avauskierroksella. CEP erottuu muista pro-joukkueista mm. sillä, että lähimmät pro-tason joukkueet ovat yli 500 mailin päässä. Lisäksi joukkue on ainoa joukkue, jonka rahoitus tulee ainoastaan pelaajien omista lompakoista.

Tulevalle kaudelle Chattanooga CEP on keräämässä rahoitusta Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta. Joukkue yrittää kerätä 16750 dollarin pottia, mistä kaksituhatta dollaria menee Indiegogo-kampanjaan ja lopuilla maksetaan tulevan kauden PSP-sarjan kierroksien osallistumismaksut. Parissa päivässä pottiin on kertynyt yli kaksituhatta dollaria. Jos tahti jatkuu samana, niin luultavasti 30 päivän päästä aikarajan mentyä umpeen, tavoitteena oleva rahasumma saavutetaan.