Millennium Seriesin ensimmäinen kierros, Mediterranean Cup, pelataan tänä viikonloppuna Ranskan Puget-Sur-Argensissa. Kentät ovat jo tänään avautuneet joukkueiden harjoituksia varten ja varsinaiset pelit alkavat huomenaamuna. Mediterranean Cupin aikana pelataan tuttuun tapaan suljettujen CPL sekä SPL1 sekä SPL2 -sarjojen lisäksi avoimet 1. ja 2. divisioonat. Näiden lisäksi pelataan uudessa 5-man Breakout divisioonassa sekä 1-on-1 -mestaruudesta, Woodsball Open -metsäturnauksen mestaruudesta sekä ratkaistaan yli neljäkymppisten euroopanmestaruus European Championship Veterans -turnauksessa.

Millennium Series TV tarjoaa nettilähetyksen CPL-kentän peleistä. Kentällä pelataan CPL-pelien lisäksi European Championship Veterans -turnaus. Lähetys alkaa perjantaina puolelta päivin. Lähetystä pääset seuraamaan Millennium Series TV:n Livestream-kanavan kautta ilmaiseksi.

Mediterranean Cupin otteluohjelma sekä muu tarvittava informaatio löytyy turnauksen sivuilta. Turnaustunnelmiin pääsee myös seuraamalla Millennium Seriesin Facebook-sivua.