Millennium Series on ilmoittanut, että tulevallle kaudelle ainoat sääntöuudistukset koskevat käytettäviä kuulia sekä rosterisääntöjä. Tulevissa turnauksissa sallitaan ainoastaan kuoreltaan limen vihreät ja oranssit kuulat. Joukkeiden rosterien sääntöjä on muutettu siten, että vain kolmella ylimmällä sarjatasolla rosterit on lukittuja koko kauden. CPL-rosterin koko pysyy kymmenessä pelaajassa. SPL1- ja SPL2-tasojen rostereita on pudotettu kahdella eli SPL1-joukkueilla on käytössään kymmenen pelaajaa ja SPL2-joukkueilla 12 pelaajaa. Näitä alemmilla sarjatasoilla ei ole rosterirajoitusta ja pelaajat voivat kesken kauden vaihtaa joukkuetta niin paljon kuin haluavat.

Edellä mainittujen sääntömuutosten lisäksi Millennium Seriesiin tulee Open Division 3 -taso. Tämä taso on avoinna kaikille joukkueille, jotka eivät ole selviytyneet sunnuntain peleihin viimeiseen kahteen vuoteen. Formaattina on Race-to-2 ja pelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Osallistumismaksu on 750 euroa + arvonlisävero. Osallistumismaksu sisältää kymmenen laatikkoa kuulaa.

OD3-tason lisäksi kierroksilla pelataan erilaisia 3-man-turnauksia. Formaatit vaihtelevat. Mukana on mm. 50cal-kuulilla pelattava sarja.

Lisätietoa tulevan kauden Millennium Seriesistä löytyy heidän kotisivuiltaan.