Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Kategoria: Metsäpelit (Page 1 of 2)

Metsäpeliturnaus Millennium Seriesin ensimmäisellä kierroksella

Millennium Series viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhliaan ja on laajentanut turnausvalikoimaa tämän vuoden kierroksilleen. Luvassa heti avauskierroksella pelataan ikämiesten mestaruudesta (Veterans) sekä kaikille avoin Woodsball Open viisimiehisin joukkuein 15 minuutin peliajalla.

Woodsball Openiin on avoinna paikka kahdelle toista joukkueelle. Osallistumismaksu turnaukseen on 250 euroa joukkueelta. Pelejä luvataan jokaiselle joukkueelle vähintään kolme sekä neljä parasta pääsevät pelaamaan finaaleihin. Pelaajien suhteen turnauksessa ei ole muita rajoituksia kuin se, että omistaa Millennium Series ID -kortin. Lisätietoa Woodsball Open -turnauksesta Millennium Seriesin sivuilta.

ISO-K:n tiedote kaudesta 2013

ISO-K on solminut lukuisia yhteistyösopimuksia kaudelle 2013. ISO-K:n rentoa toimintaa tukevat Rekolan K-market, Dye Tactical, Sissos ja Applimed Oy. ISO-Kiitos kaikille toimintamme tukijoille!

Joukkueen ilme on uusiutunut peliasujen ja logon myötä. ISO-K on myös vastannut fanien huutoon avaamalla sivun Facebookiin.

ISO-K osallistuu tulevalla kaudella Metsäliigaan. Suunnitelmissa on myös vierailla Viron metsäliigassa. Joukkueen yksimielisenä tavoitteena on pelata kisapuskapeinttiä kahvaa turhaa puristamatta.

Joukkueen kokoonpano julkistetaan pian Facebook sivuilla.

Hyviä metsäpelejä kaudelle 2013 toivottaen,

ISO-K:n luppakorvat

Yhteystiedot: www.facebook.com/ISOKpaintball

NPF Paintfestiin Birminghamissa

Ässä Paintballista Tuure otti yhteyttä ja lähetti infopaketin Birminghamissa järjestettävästä NPF Paintfest -tapahtumasta:

NPF Paintfest UK 2013

NPF PAINTFEST BIRMINGHAM 26.-28.7.2013
Tervetuloa kosteaan maalijuhlaan! Ehkäpä maailman paras paintball-tapahtuma!? Eniten vastinetta rahalle? Liput voi varata suoraan järjestäjän (NPF) verkkokaupasta, muistakaa syöttää kassalla kohtaan Vouchers ennen maksua koodi: assa021. Alla lisätietoa.

Reittisuunnitelma / hinnat
Tapahtuma: Noin 70 e tai enemmän riippuen maksuajasta, kuulat päälle, vuokravarusteet saatavilla paikan päältä. Ryanair lennot: Tampere – London Stanstedt, esim. 60-120 e menopaluu. Vuokra-auto: esim. 50-80 e/vrk (lentolippujen varauksen yhteydessä ok), saatavilla lentokentällä. Majoitus kentällä omassa teltassa ilmaiseksi tai edullinen Days Inn hotelli 35-50 e/huone jopa 3-4:lle esim. lentokentän läheisyydessä Days Inn London Stanstedt tai pelikentän läheisyydessä Days Inn Corley.

http://www.paintfest.co.uk/affiliates/assa-finland.html (esite -> lippuvaraukset)
http://www.daysinn.com/ (hotellimajoitus)
http://www.ryanair.com/fi (lennot ja vuokra-auto)

Turvatarkastusta varten huomioitavaa
Lentokenttien kiristyneet turvatarkastukset on mukavampi kun ne sujuvat ilman väärinkäsityksiä eikä ne aiheuta myöhästymisiä. Olkaa siis ajoissa ja varautukaa:

Huom! Ottakaa regu ja coveri pois ilmapullosta ja pakatkaa ne plus ase, lipas, suojat, pelipaita laukun päälle näkösälle ja vaikkapa alan lehti Facefull vielä mukaan. Itseltäni on Suomessa joskus läpivalaisun jälkeen kysytty pullosta. Vastaus: tyhjä paineilmasylinteri / empty high pressure cylinder. Englannista lähtiessä ei koskaan. Paintball-aseesta ei ole kysytty koskaan kummassakaan päässä. Tämä siis Ryanairilla, viimeksi joulukuussa 2012 käydessäni NPF:llä. Silti Ässä ei ota vastuuta jos jokin menee vikaan.

Ässä on vanhana Angel-aseiden maahantuojana NPF:n kumppani Suomessa. Valitettavasti Suomen Paintball-liiton kierros 2/4 pelataan samaan aikaan, joten itse emme pääse osallistumaan, mutta suosittelemme lämpimästi tätä reissua!

Tuure Vehkamäki
Ässä Paintball
http://www.assapaintball.fi/

Beep Scoreboardsilta uusi tulostaulupaketti

Beep Scoreboards on toimittanut Millennium Seriesille jo useampaan turnaukseen tulostaulut. Nyt Beep Scoreboards on julkaissut halvemman monieräpeleihin sopivan tulostaulun. Halvempi malli, Budget Scoreboard, on vastaava kuin Millennium Seriesin käyttämä tulostaulu paitsi siinä ei ole tilaa joukkueiden nimille. Ainoastaan tärkeimmät tiedot eli tulostilanne sekä peli- että taukoaika ovat näkyvissä.

Budget Scoreboard sisältää hallintapaneelin, summerit, napit lähtöpaikkoihin, näyttötaulut piteille, päänäyttötaulun sekä kaapeloinnin.

Beep Scoreboardilla on ratkaisunsa myös skenaariopeleihin, joista löytyy lisätietoa heidän kotisivuiltaan.

 

Uusi metsäkenttä Helsinkiin

Paint It! Helsinki avaa 12. päivä toukokuuta uuden metsäpelikentän Helsingin Vuosaareen. Paint It! Helsinki tulee järjestämään uudella kentällä avoimien pelien lisäksi järjestettyjä pelejä yritysten asiakastapahtumiin, virkistymispäiville sekä polttarien tai vaikka syntymäpäivien ohjelmaksi ennen saunailtaa.

Vuosaaressa sijaitsevalla kentällä on kokoa 60×100 metriä. Lisätietoa kentästä Paint It! Helsinin kotisivuilta.

Metsäliigaa pelataan taas ensi kesänä

Metsäliiga aktivoitui Facebookissa ja ensitöikseen lopetti vanhan ryhmän ja perusti uudet sivut. Kesällä 2012 pelataan Metsäliigaa alustavasti edellisvuoden tapaan, mutta muutokset ovat mahdollisia.

Metsäliigan kehittämiseksi joukkueet, jotka ovat halukkaita kiertämään kaikki kierrokset, pyydetään täyttämään kysely.

Lisätietoja tulevasta kaudesta ja kierroksien päivämääristä/paikoista tullaan julkaisemaan Metsäliigan Facebook-sivuilla.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑