Ässä Paintballista Tuure otti yhteyttä ja lähetti infopaketin Birminghamissa järjestettävästä NPF Paintfest -tapahtumasta:

NPF Paintfest UK 2013

NPF PAINTFEST BIRMINGHAM 26.-28.7.2013
Tervetuloa kosteaan maalijuhlaan! Ehkäpä maailman paras paintball-tapahtuma!? Eniten vastinetta rahalle? Liput voi varata suoraan järjestäjän (NPF) verkkokaupasta, muistakaa syöttää kassalla kohtaan Vouchers ennen maksua koodi: assa021. Alla lisätietoa.

Reittisuunnitelma / hinnat
Tapahtuma: Noin 70 e tai enemmän riippuen maksuajasta, kuulat päälle, vuokravarusteet saatavilla paikan päältä. Ryanair lennot: Tampere – London Stanstedt, esim. 60-120 e menopaluu. Vuokra-auto: esim. 50-80 e/vrk (lentolippujen varauksen yhteydessä ok), saatavilla lentokentällä. Majoitus kentällä omassa teltassa ilmaiseksi tai edullinen Days Inn hotelli 35-50 e/huone jopa 3-4:lle esim. lentokentän läheisyydessä Days Inn London Stanstedt tai pelikentän läheisyydessä Days Inn Corley.

http://www.paintfest.co.uk/affiliates/assa-finland.html (esite -> lippuvaraukset)
http://www.daysinn.com/ (hotellimajoitus)
http://www.ryanair.com/fi (lennot ja vuokra-auto)

Turvatarkastusta varten huomioitavaa
Lentokenttien kiristyneet turvatarkastukset on mukavampi kun ne sujuvat ilman väärinkäsityksiä eikä ne aiheuta myöhästymisiä. Olkaa siis ajoissa ja varautukaa:

Huom! Ottakaa regu ja coveri pois ilmapullosta ja pakatkaa ne plus ase, lipas, suojat, pelipaita laukun päälle näkösälle ja vaikkapa alan lehti Facefull vielä mukaan. Itseltäni on Suomessa joskus läpivalaisun jälkeen kysytty pullosta. Vastaus: tyhjä paineilmasylinteri / empty high pressure cylinder. Englannista lähtiessä ei koskaan. Paintball-aseesta ei ole kysytty koskaan kummassakaan päässä. Tämä siis Ryanairilla, viimeksi joulukuussa 2012 käydessäni NPF:llä. Silti Ässä ei ota vastuuta jos jokin menee vikaan.

Ässä on vanhana Angel-aseiden maahantuojana NPF:n kumppani Suomessa. Valitettavasti Suomen Paintball-liiton kierros 2/4 pelataan samaan aikaan, joten itse emme pääse osallistumaan, mutta suosittelemme lämpimästi tätä reissua!

Tuure Vehkamäki
Ässä Paintball
http://www.assapaintball.fi/