Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: ässä paintball

NPF Paintfestiin Birminghamissa

Ässä Paintballista Tuure otti yhteyttä ja lähetti infopaketin Birminghamissa järjestettävästä NPF Paintfest -tapahtumasta:

NPF Paintfest UK 2013

NPF PAINTFEST BIRMINGHAM 26.-28.7.2013
Tervetuloa kosteaan maalijuhlaan! Ehkäpä maailman paras paintball-tapahtuma!? Eniten vastinetta rahalle? Liput voi varata suoraan järjestäjän (NPF) verkkokaupasta, muistakaa syöttää kassalla kohtaan Vouchers ennen maksua koodi: assa021. Alla lisätietoa.

Reittisuunnitelma / hinnat
Tapahtuma: Noin 70 e tai enemmän riippuen maksuajasta, kuulat päälle, vuokravarusteet saatavilla paikan päältä. Ryanair lennot: Tampere – London Stanstedt, esim. 60-120 e menopaluu. Vuokra-auto: esim. 50-80 e/vrk (lentolippujen varauksen yhteydessä ok), saatavilla lentokentällä. Majoitus kentällä omassa teltassa ilmaiseksi tai edullinen Days Inn hotelli 35-50 e/huone jopa 3-4:lle esim. lentokentän läheisyydessä Days Inn London Stanstedt tai pelikentän läheisyydessä Days Inn Corley.

http://www.paintfest.co.uk/affiliates/assa-finland.html (esite -> lippuvaraukset)
http://www.daysinn.com/ (hotellimajoitus)
http://www.ryanair.com/fi (lennot ja vuokra-auto)

Turvatarkastusta varten huomioitavaa
Lentokenttien kiristyneet turvatarkastukset on mukavampi kun ne sujuvat ilman väärinkäsityksiä eikä ne aiheuta myöhästymisiä. Olkaa siis ajoissa ja varautukaa:

Huom! Ottakaa regu ja coveri pois ilmapullosta ja pakatkaa ne plus ase, lipas, suojat, pelipaita laukun päälle näkösälle ja vaikkapa alan lehti Facefull vielä mukaan. Itseltäni on Suomessa joskus läpivalaisun jälkeen kysytty pullosta. Vastaus: tyhjä paineilmasylinteri / empty high pressure cylinder. Englannista lähtiessä ei koskaan. Paintball-aseesta ei ole kysytty koskaan kummassakaan päässä. Tämä siis Ryanairilla, viimeksi joulukuussa 2012 käydessäni NPF:llä. Silti Ässä ei ota vastuuta jos jokin menee vikaan.

Ässä on vanhana Angel-aseiden maahantuojana NPF:n kumppani Suomessa. Valitettavasti Suomen Paintball-liiton kierros 2/4 pelataan samaan aikaan, joten itse emme pääse osallistumaan, mutta suosittelemme lämpimästi tätä reissua!

Tuure Vehkamäki
Ässä Paintball
http://www.assapaintball.fi/

Ässä Paintball ja Angel Paintball Sports jakelusopimukseen / Enkelin hinnat putosivat 190-225EUR!

WDP / Angel Paintball Sports on valtuuttanut Ässän tuotteidensa Suomen maahantuojaksi. Samalla Ässä ottaa virallisen maahantuojan vastuun Angel -huoltoliikkeenä hoitaen asianmukaisesti varaosat, takuuasiat ja huollon.


-Suora tehdassopimuksemme takaa aseen ostajalle aina parhaan hinnan, turvallisen 2 vuoden tehdastakuun sekä huolto- ja varaosapalvelumme, kertoo Ässän yrittäjä Tuure Vehkamäki.

Tiivistyneet tuotekehitysaikataulut, rahastukselta haiskahtava vuosimallipolitiikka, massatuotteistus ja epäolennaiset ominaisuudet eivät ole koskaan ollut Angelin juttu. Valmistajana Angel onkin edelleen pitänyt oman linjansa kehittää sekä päivittää merkkainta oikeasti ja perusteellisesti ajan kanssa – lopputuloksena erottuva ja arvonsa pitävä mestariteos. Merkkain, jolla legendaarinen ”leopardijoukkue”, Stocholm Joy Division, on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta sekä niittänyt menestystä Pohjois-Amerikassa.

Enkelin etuja ovat mm. edistyksellinen yleinen suorituskyky, tukevammat ja monipuolisemmat otemahdollisuudet, parempi luotettavuus ja minimaalinen huoltotarve, helppo vikadiagnosointi ja olematon öljyn-/rasvantarve nerokkaan rakenteen ansiosta, erottuvuus kilpailijoista sekä korkeampi jälleenmyyntiarvo. Talven uutuutena Angel esitteli booster boltin, joka lisää aseen suorituskykyä entisestään jopa 20%.


– Äärimmäisenä käyttötestinä ole itse ampunut mutkalla yli 45.000 kumikuulaa hallillamme nyt talven aikana ilman varsinaista huoltotarvetta, Vehkamäki jatkaa. – Ainoastaan kertyneen kumipölyn olen jokusen kerran putsannut boltista ja sen pesästä, mikä on vain kahden minuutin homma aseen edistyksellisen kolmipesärakenteen ansiosta.

Superbolttiin ja itse aseeseen voi tutustua valmistajan sivuilla http://www.angelsports.com/ sekä Ässä Reball –sisäkentällä Porin Puuvillassa. Toimitukset luonnollisesti myös postitse.

14.2.2010: Angel A1 Fly -merkkainten hinnat putosivat 190-225€! Perusvärit, Wonderboy ja Rasta nyt vain 795 e, Gothic 845 e, Joy 945 e ja Custom print 970 e. Hallilla saatavilla jokusia testimalleja edelleen alennettuun hintaan.

Tervetuloa kaupoille sekä tietysti treenaamaan huippupuitteisiin!

Ässä Paintball / Ässä Reball
Porin Puuvilla
Pohjoisranta 11
28100 PORI
050-5787877
ässäpaintball.fi

Lähde: Ässä Paintball

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑