WDP / Angel Paintball Sports on valtuuttanut Ässän tuotteidensa Suomen maahantuojaksi. Samalla Ässä ottaa virallisen maahantuojan vastuun Angel -huoltoliikkeenä hoitaen asianmukaisesti varaosat, takuuasiat ja huollon.


-Suora tehdassopimuksemme takaa aseen ostajalle aina parhaan hinnan, turvallisen 2 vuoden tehdastakuun sekä huolto- ja varaosapalvelumme, kertoo Ässän yrittäjä Tuure Vehkamäki.

Tiivistyneet tuotekehitysaikataulut, rahastukselta haiskahtava vuosimallipolitiikka, massatuotteistus ja epäolennaiset ominaisuudet eivät ole koskaan ollut Angelin juttu. Valmistajana Angel onkin edelleen pitänyt oman linjansa kehittää sekä päivittää merkkainta oikeasti ja perusteellisesti ajan kanssa – lopputuloksena erottuva ja arvonsa pitävä mestariteos. Merkkain, jolla legendaarinen ”leopardijoukkue”, Stocholm Joy Division, on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta sekä niittänyt menestystä Pohjois-Amerikassa.

Enkelin etuja ovat mm. edistyksellinen yleinen suorituskyky, tukevammat ja monipuolisemmat otemahdollisuudet, parempi luotettavuus ja minimaalinen huoltotarve, helppo vikadiagnosointi ja olematon öljyn-/rasvantarve nerokkaan rakenteen ansiosta, erottuvuus kilpailijoista sekä korkeampi jälleenmyyntiarvo. Talven uutuutena Angel esitteli booster boltin, joka lisää aseen suorituskykyä entisestään jopa 20%.


– Äärimmäisenä käyttötestinä ole itse ampunut mutkalla yli 45.000 kumikuulaa hallillamme nyt talven aikana ilman varsinaista huoltotarvetta, Vehkamäki jatkaa. – Ainoastaan kertyneen kumipölyn olen jokusen kerran putsannut boltista ja sen pesästä, mikä on vain kahden minuutin homma aseen edistyksellisen kolmipesärakenteen ansiosta.

Superbolttiin ja itse aseeseen voi tutustua valmistajan sivuilla http://www.angelsports.com/ sekä Ässä Reball –sisäkentällä Porin Puuvillassa. Toimitukset luonnollisesti myös postitse.

14.2.2010: Angel A1 Fly -merkkainten hinnat putosivat 190-225€! Perusvärit, Wonderboy ja Rasta nyt vain 795 e, Gothic 845 e, Joy 945 e ja Custom print 970 e. Hallilla saatavilla jokusia testimalleja edelleen alennettuun hintaan.

Tervetuloa kaupoille sekä tietysti treenaamaan huippupuitteisiin!

Ässä Paintball / Ässä Reball
Porin Puuvilla
Pohjoisranta 11
28100 PORI
050-5787877
ässäpaintball.fi

Lähde: Ässä Paintball