Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: angel

Päivän huhu: Tippmann ostamassa Angel Sportsin

Paintball-rintamalla on hieman hiljaista, mutta ainahan näitä huhuja riittää. Tällä kertaa ProPaintball.com kertoo, että Tippmann olisi ostamassa Angel Sportsin. ProPaintball.comin mukaan Tippmann olisi ollut halukas uudeksi ProCapsin omistajaksi.

Angel Sports ilmoitti reilu kuukausi sitten lopettavansa toimintansa. Lengendaarinen Angel-merkkain kyllä ansaitsisi vielä uuden kodin ja Tippmann olisi varmasti hyvä koti tällekin merkkaimelle. Tippmann on muutenkin laajentunut yritysostojen myötä skenaariopuolelta lähemmäs turnauspaintballia ostamalla aiemmin mm. custom-boardeja loadereihin ja merkkaimiin valmistaneen Wicked Air Sportzin ja bulkkareista tunnetun NXe Paintballin.

Jäädään odottelemaan, miten tässä tapauksessa lopulta käy. Viime aikoina huhut paintball-piireissä ovat olleet aika hyvin paikkaansa pitäviä.

Angel Paintball Sports lopettaa toimintansa

Angel Paintball Sports on ProPaintball.comin
tietojen mukaan lopettamassa toimintansa. Angel-merkkaimista, Fatboy-bulkeista, Angel Air -ilmasysteemeistä sekä Angel Eye -maskeista tunnettu valmistaja
kuitenkin lupaa, että takuuasiat ja huolto tullaan hoitamaan loppuun kunnilla.

Angel-merkkaimet tullaan muistamaan pitkään, koska niiden ansiosta sähkötoimiset merkkaimet löivät läpi paintball-maailmassa. Angel-merkkaimien toimintavarmuus,
erinomainen ja toimiva huolto suurimmissa turnauksissa olivat ainutlaatuista palvelua 2000-luvun alussa paintball-merkkaimien valmistajilta. Näistä on monet
nykyään merkkainmarkkinoita hallitsevat valmistajat ottaneet varmasti mallia omaan toimintaansa.

Lähde: ProPaintball.com

Merkkainkohtaisia regulaattoreita Ninja Paintballilta

Ninja Paintball on löytänyt uuden markkinaraon regulaattorimarkkinoilta.
Heidän uusin tuote on Gun Specific Regulator Series, mikä sisältää neljä eri ulostulopaineella olevaa regulaattoria:
300psi (Victory ja G6R -merkkaimille), 550psi (Luxe, Angel, NT, GEO, EGO, Creed, Demon), 900/1150psi (Automag) ja
450/750psi (Vicious LE).

Ninja Paintballilla on tarjottavana samalla regulaattorirungolla oleva 450-800psi alueella vapaasti säädettävä regulaattori.

Lähde: Ninja Paintball

Ässä Paintball ja Angel Paintball Sports jakelusopimukseen / Enkelin hinnat putosivat 190-225EUR!

WDP / Angel Paintball Sports on valtuuttanut Ässän tuotteidensa Suomen maahantuojaksi. Samalla Ässä ottaa virallisen maahantuojan vastuun Angel -huoltoliikkeenä hoitaen asianmukaisesti varaosat, takuuasiat ja huollon.


-Suora tehdassopimuksemme takaa aseen ostajalle aina parhaan hinnan, turvallisen 2 vuoden tehdastakuun sekä huolto- ja varaosapalvelumme, kertoo Ässän yrittäjä Tuure Vehkamäki.

Tiivistyneet tuotekehitysaikataulut, rahastukselta haiskahtava vuosimallipolitiikka, massatuotteistus ja epäolennaiset ominaisuudet eivät ole koskaan ollut Angelin juttu. Valmistajana Angel onkin edelleen pitänyt oman linjansa kehittää sekä päivittää merkkainta oikeasti ja perusteellisesti ajan kanssa – lopputuloksena erottuva ja arvonsa pitävä mestariteos. Merkkain, jolla legendaarinen ”leopardijoukkue”, Stocholm Joy Division, on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta sekä niittänyt menestystä Pohjois-Amerikassa.

Enkelin etuja ovat mm. edistyksellinen yleinen suorituskyky, tukevammat ja monipuolisemmat otemahdollisuudet, parempi luotettavuus ja minimaalinen huoltotarve, helppo vikadiagnosointi ja olematon öljyn-/rasvantarve nerokkaan rakenteen ansiosta, erottuvuus kilpailijoista sekä korkeampi jälleenmyyntiarvo. Talven uutuutena Angel esitteli booster boltin, joka lisää aseen suorituskykyä entisestään jopa 20%.


– Äärimmäisenä käyttötestinä ole itse ampunut mutkalla yli 45.000 kumikuulaa hallillamme nyt talven aikana ilman varsinaista huoltotarvetta, Vehkamäki jatkaa. – Ainoastaan kertyneen kumipölyn olen jokusen kerran putsannut boltista ja sen pesästä, mikä on vain kahden minuutin homma aseen edistyksellisen kolmipesärakenteen ansiosta.

Superbolttiin ja itse aseeseen voi tutustua valmistajan sivuilla http://www.angelsports.com/ sekä Ässä Reball –sisäkentällä Porin Puuvillassa. Toimitukset luonnollisesti myös postitse.

14.2.2010: Angel A1 Fly -merkkainten hinnat putosivat 190-225€! Perusvärit, Wonderboy ja Rasta nyt vain 795 e, Gothic 845 e, Joy 945 e ja Custom print 970 e. Hallilla saatavilla jokusia testimalleja edelleen alennettuun hintaan.

Tervetuloa kaupoille sekä tietysti treenaamaan huippupuitteisiin!

Ässä Paintball / Ässä Reball
Porin Puuvilla
Pohjoisranta 11
28100 PORI
050-5787877
ässäpaintball.fi

Lähde: Ässä Paintball

Viribolttia enkeleihin

Vaikkei Suomessa kentillä kovin montaa enkeliä enää kentillä näy, niin mainitaan nyt että Angel Paintball Sportsilta on tullut uusi Angel Booster -boltti, joka lupaa nostaa tehoja jopa 20 prosenttia. Eli käyttöpaineita saadaan tällä boltilla alemmaksi ja sitä myötä merkkaimesta tulee paljon ystävällisempi herkille kuulille.

Alla Max Lundqvistin promovideo uudesta boltista ja vielä alempana video boltista tositoimissa.

Lähde: Angel Paintball Sports

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑