Paintball-rintamalla on hieman hiljaista, mutta ainahan näitä huhuja riittää. Tällä kertaa ProPaintball.com kertoo, että Tippmann olisi ostamassa Angel Sportsin. ProPaintball.comin mukaan Tippmann olisi ollut halukas uudeksi ProCapsin omistajaksi.

Angel Sports ilmoitti reilu kuukausi sitten lopettavansa toimintansa. Lengendaarinen Angel-merkkain kyllä ansaitsisi vielä uuden kodin ja Tippmann olisi varmasti hyvä koti tällekin merkkaimelle. Tippmann on muutenkin laajentunut yritysostojen myötä skenaariopuolelta lähemmäs turnauspaintballia ostamalla aiemmin mm. custom-boardeja loadereihin ja merkkaimiin valmistaneen Wicked Air Sportzin ja bulkkareista tunnetun NXe Paintballin.

Jäädään odottelemaan, miten tässä tapauksessa lopulta käy. Viime aikoina huhut paintball-piireissä ovat olleet aika hyvin paikkaansa pitäviä.