Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Angel Sports julkaisemassa uutta merkkainta?

ProPaintball.comin mukaan
Angel Sports julkaisee uuden merkkaimen 24-48 tunnin sisään. Fly SB -merkkaimessa uutuutena
on suljettu breach, uusittu ram, kirkas täysvärisellä OLED-näytöllä varustettu boardi.

Fly SB vakioväreinä on musta, punainen, British Racing Green ja Blue. Mustana uuden enkelin saa 845 euron hintaan ja muiden värien
hinnat ovat 875 euroa.

Lähde: ProPaintball.com

3 Comments

 1. Tuure/Ässä

  Tehtaan virallisena edustajana Suomessa toimii Ässä Paintball ja joukkueena Creditor.

  Uutta SB mallia voi kokeilla Ässä Reball sisäkentällä Porin Puuvillassa. Hallin myymälän hyllyssä myös Fly ja SE mallit sekä metsäpuolen muunneltava AR:K kilpatason ominaisuuksilla. Merkkaimilla on 2 vuoden takuu. Tervetuloa tutustumaan nykyenkeleiden todelliseen suorituskykyyn!

  Esimerkiksi toistaiseksi 16 kuukauden käyttötestissä* kaksi A1 Fly kilpamerkkainta ovat selvinneet erinomaisesti tärkeimmillä osa-alueilla kuten tarkkuus, luotettavuus ja etenkin herkän pallon ampumiskyky. Plussaa saa myös huollettavuus, hiljaisuus, käsiteltävyys ja paineiden mittaus- ja säätömahdollisuus sekä enkelin tavaramerkki eli sivulle aukeava erillinen bolttipesä – ja tietysti uusi halvempi hinta sekä perinteisesti jälleenmyyntiarvo. Minuksia tulee pullon matalapaineregusuosituksesta, lyhyestä asan pituussäätömahdollisuudesta sekä rammerin hankalasta huollettavuudesta. Saadakseen merkkaimestaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti kannattaa käyttäjän sitoutua työkaluunsa mieluiten itse kuin jättää perushuollot ja säädöt huoltoliikkeen harteille.

  *) 110 treeniä, 7 turnausta, 220.000 todellista laukausta (märkäpallo 50.000 ja kumipallo 170.000)

 2. Tuure/Ässä

  Luonnossa nähtynä tuo tumma on todella kaunis!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑