Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: aikataulut (Page 1 of 2)

SPBL:n ylimääräinen tiedote koskien kautta 2015

Suomen paintball-liitolta on tullut ylimääräinen tiedote. Aiheina on Creditorin luopuminen liigapaikasta, muistutus seurojen jäsenmaksuista ja pullojen leimoista sekä Kirkkonummen avauskierroksen aikatauluista.

Creditor luopuu liigapaikasta

Porilaisjoukkue Creditor on ilmoittanut SPBL:lle luopuvansa kauden 2015 liigapaikasta pelaajapulasta johtuen. Näin ollen SPBL:n on päättänyt, että SM-liiga pelataan kaudella 2015 samalla systeemillä kuin edellisvuonnakin, eli paras yhdeksästä (viiteen pisteeseen) 12-min peliajalla. Liitto katsoo, että valmiiden sarjojen muokkaaminen nostamalla tai laskemalla joukkueita sarjojen välillä pois jäännin takia näin lyhyellä varoitusajalla ei ole mahdollista niin liitolle, kuin joukkueille itsekkään.

SPBL:n jäsenmaksuista muistutus

Suomen Paintball-liitto muistuttaa liiton alaisia jäsenseuroja/toimijoita maksamaan yhdistyksensä jäsenmaksun SPBL:lle (20€) sekä halukkaita kannattajajäseniä (yksityisille, yhteisöille ja yrityksille 50€) Suomen Paintball-liiton tilille FI16 1140 3000 4116 89. Viestiikenttään: ”yhdistyksen/toimijan nimi, jäsen/kannatusjäsenmaksu 2015”. Lähetä myös yhdistyksesi päivitetyt yhteystiedot liiton tiedottajan sähköpostiin parkatti . paulus [at] gmail . com (Seuran nimi, Kotipaikka, Yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotisivut, muut mahdolliset tiedot).

Lisäksi mikäli yrityksesi/yhteisösi on kiinnostunut tukemaan liiton toimintaa taloudellisesti esim. mainos- ja markkinointimielessä tai yleisenä toiminnan tukemisena taloudelliseti lahjoituksilla, voitte halutessanne ottaa yhteyttä liiton puheenjohtajaan Kai Siltalaan p.0400-527 805 / kai . siltala [at] elisanet . fi asian tiimoilta.

Muistutus lisensseistä/pullojen leimoista

SPBL muistuttaa kaikkia pelaajia ja toimijoita lisenssin (ja vakuutuksen) hankkimisesta ennen ensimmäistä turnaustaan. Turnausta varten lisenssin tulee olla maksettu SPBL:n kierrosta edeltävänä keskiviikko-iltana klo:18.00 mennessä. Tämän jälkeen maksettuista lisensseistä tulee toimittaa paikanpäälle kierrokselle maksukuitti kapteenien kokoukseen pelaajalistojen mukana. Ei kuittia = ei lisenssiä. Ei lisenssiä = A: Pelaajalla ei lisenssiä, tällöin pelaaja ei saa pelata B: Pelaaja pelannut ilman lisenssiä, tällöin pelaaja poistetaan turnauksesta ja joukkue joutuu jatkamaan enintään neljällä ( 4 ) kenttäpelaajalla. Myös mahdolliset jatkosanktiot ovat mahdollisia.

Liitto muistuttaa pelaajia tarkistamaan pelipullojensa leimat kuntoon ennen turnauksiaan (leimat tarkastetaan). Muistutuksena vielä, että DOT-leimattuja pulloja ei saa käyttää pelaamiseen. Eri leimausvälillä olleista (tai leimausvälin muuttuminen) on huomioitu asiassa, ja pulloissa täytyy siis olla leimaa edelleen jäljellä.

Kirkkonummen aikatauluja:

Kapteenien kokoukset alkavat molempina päivinä aamupelin osalta klo 08.30, ensimmäinen ottelu alkaa klo 08.45.

Iltapäivällä pelivuorossa olevilla sarjoilla pelit alkavat aikaisintaan klo 13.00 (kapteenien kokous aikaisintaan 12.45).

Joukkueita muistutetaan varaamaan riittävästi aikaa jotta myöhästymisiä otteluista ei tapahtuisi.

Tarkat pelilistat tulevat jakoon viimeistään perjantaina. Otteluiden tulokset tulevat suorana nettiin seurattavaksi http://pbresultsonline.com/ palveluun, tästä lisätietoja vielä pelilistojen julkaisun yhteydessä.

Mad-Croc Reptile Cup Reheated

Ensi lauantaina pelataan Mad-Croc Reptile Cup Reheated Sissoksen Paintball-bunkkerissa seitsemän joukkueen voimin. Turnaus alkaa kapteenien kokouksella kello 10.10 ja itse pelit alkavat kello 10.00. Turnaus pelataan Race-to-4-formaatilla kuuden minuutin peliajalla ilman jatkoaikaa.

Reptile Challengen pelit pelataan turnauksen päätteeksi, ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä paikanpäällä, joten vielä ei ole liian myöhäistä hypätä peleihin mukaan. Mukana alustavasti 6 pelaajaa.

Noin aika:   Otteluohjelma:  
       
10:30 1 Led Region Jämsän Paintball
  1 Urho Purple BKM
  2 PMM Waskitsat
  2 Urho Lime Led Region
11:30 3 Jämsän Paintball Urho Purple
  3 BKM PMM
  4 Waskitsat Urho Lime
  4 Led Region Urho Purple
12:30 5 Jämsän Paintball BKM
  5 Urho Purple PMM
  6 Waskitsat Jämsän Paintball
  6 Led Region BKM
13:30 7 Jämsän Paintball PMM
  7 Urho Purple Waskitsat
  8 BKM Urho Lime
  8 PMM Led Region
14:30 9 Waskitsat BKM
  9 Urho Lime Urho Purple
  10 Led Region Waskitsat
  10 Jämsän Paintball Urho Lime
15:30 11 PMM Urho Lime
       
16:00 12 Alkulohkon 6 Alkulohkon 5
  12 Alkulohkon 4 Alkulohkon 1
17:00 13 Alkulohkon 3 Alkulohkon 2
  13 Pronssi A4/A1 H Pronssi A3/A2 H
  14 Finaali A4/A1 V Finaali A3/A2 V
    Reptile Challenge Reptile Challenge
    Reptile Challenge Reptile Challenge

Alla turnauksessa käytettävän kentän layout. Wingit tarkoitus korvata alustavasti 2xelbow + 1xtree, mutta lopulliset suojat valikoituu leiskasta yli jäävistä suojista.

Mad-Croc Reptile Cup Reheated 2014 Layout

Mad-Croc Reptile Cupin aikataulut

Tulevana sunnuntaina pelataan Sissoksen Paintball-bunkkerissa Mad-Croc Reptile Cup -turnaus. Halli aukeaa 8.30 ja kapteenien kokous järjestetään 9.50. Novice-tason pelit alkavat 10.00.

Pro-sarjaan on tullut pieni muutos. Joukkueiden toiveesta pelattavien pisteiden määrä nostetaan 3 pisteestä 4 pisteeseen. Peliaika on Pro-sarjassa edelleen sama 7 minuuttia 5-man formaatilla kuin aikaisemminkin. Näin ollen haluamme suosia ”nopeita” joukkueita mahdollisuudella napata peleistä ”ylimääräinen piste” kotiin.

Novice-sarja pelataan edelleen ennakkoon ilmoitetulla formaatilla (race to 3, peliaika 7 minuuttia, 4-man). Pro-joukkueiden pelit voivat alkaa aikaisintaan 13.30 mikäli aikataulusta ollaan edellä. Kentänlukumahdollisuus ennen Novice-sarjan pelejä, sekä sarjojen välissä n.15-20min tauko. Pelit loppuu n. 18.00 mennessä Pro sarjan osalta.

Alla vielä peliaikataulu

Mad-Croc Reptile Cup -peliaikataulut

Lähde: Äänekosken Huiman paintball-jaosto

Kirkkonummen kierroksen sunnuntain aikataulut

Suomen paintball-liiton sarjojen toisen Kirkkonummella pelattavan kierroksen otteluohjelmat on julkaistu sunnuntain osalta. Huomioitavaa on, että 1. ja 2. divisioonien pelit alkavat heti aamusta. Kapteenien kokous pidetään 8.45 ja pelit alkavat klo 9.00.

Sunnuntain pelit pelataan hieman poikkeavassa järjestyksessä eli käynnissä on kaksi peliä yhtä aikaa. Pisteiden välissä toisella joukkueparilla on aikaa 30 sekuntia asettua lähtöpaikalle. Aamu alkaa Piikkiössä pelaamatta jääneillä peleillä 2. divisioonan osalta, mutta heti seuraavana peliparina on 1. divisioonan pelejä.

Sunnuntain aikataulut löytyvät osoitteesta https://docs.google.com/document/d/1LpgLVWwhYK874zsmKote8mxzoQH1JXA_bV3WNL-ScFA/edit

SPBL:n ensimmäisen kierroksen aikataulut

Suomen Paintball-liiton sarjat pyörähtävät käyntiin reilun viikon päästä Piikkiössä. Lauantaina 9.6. pelataan SM-liigan ja 3. divisioonan pelit ja sunnuntaina 10.6. on vuorossa 1. ja 2. divisioonan pelit. Alla tarkemmat aikataulut:

Lauantai 9.6.2012

 • 08:45 SM-liiga kapteenien kokous
 • 09:15 SM-liigan pelit alkaa noin klo 14-15 (tarkentuu lähempänä)
 • 3. divisioonan kapteenien kokous
 • 3. divisioonan pelit alkaa
 • päivä loppuu noin klo 18-19

Sunnuntai 10.6.2012

 • 08:45 1.divisioonan kapteenien kokous
 • 09:15 1.divisioonan pelit alkaa
 • noin klo 13-14 (tarkentuu lähempänä)
 • 2. divisioonan kapteenien kokous
 • 2. divisioonan pelit alkaa
 • päivä loppuu noin klo 18-19

Metsäliigan ilmoittautuminen avattu

Metsäliiga koostuu tänä vuonna viidestä eri kierroksesta, jotka pelataan Heinolassa (21.5.), Kauhajoella (11.6.), Joensuussa (2.7.), Lappeenrannassa (6.8.)
ja Nokialla (3.9.). Kierroksille otetaan 12 joukkuetta. Osallistumismaksu yksittäiselle kierrokselle on 75 euroa tai kaikille kierroksille yhteensä 300 euroa.
Alla metsäliigan tiedote:

METSÄLIIGA 2011

Kaudella 2011 Metsäliigaa pelataan viiden kierroksen verran.

 • 21.5 Heinola
 • 11.6 Kauhajoki
 • 2.7 Joensuu
 • 6.8 Lappeenranta
 • 3.9 Nokia

-Sarja pelataan Round-Robin periaatteella.

-Koko sarjan hinta on 300 euroa, yksittäiselle kierrokselle osallistuminen maksaa 75 euroa per kierros. Kaikki hinnat sisältävät ilmahuollon.

-Sarjaan ilmoittautuminen osoitteeseen Metsaliiga@gmail.com, jonka kautta joukkue saa maksuohjeet.

-Ilmoittautumisesta tulisi ilmetä joukkueen nimi ja osallistuuko joukkue koko sarjaan vai yksittäiseen/yksittäisiin osakilpailuun/kilpailuihin.

-Sarjaan otetaan maksimissaan 12 joukkuetta per kierros. Jokaisella kierroksella kolmelle parhaalle palkinnot ja koko sarjan kolmelle parhaalle mitalit.

-Koko sarjaan osallistuvat joukkueet ovat ilmoittautuessaan etusijalla, mahdolliset kierroskohtaiset ylijäävät paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

-Viimeinen ilmoittautumispäivä koko sarjaan/ensimmäiselle kierrokselle 8.5.2011, johon mennessä maksujen tulee näkyä tilillä.

Metsäliigan säännöt ja kierroskohtaiset infot Metsäliigan kotisivuilta. Ensimmäisen osakilpailun tiedot ilmestyvät piakkoin.

Lähde:

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑