Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: bitburg (Page 1 of 3)

Millennium Series European Masterins tulokset

Millennium Seriesiä on nyt pelattu kaksi kierrosta, kun viime viikonloppuna pelattu perinteinen Saksan kierros eli European Masters saatiin päätökseen Bitburgissa. Korkeimman sarjatason eli Champions Leaguen neljän kärki oli sama kuin ensimmäisellä kierroksella. Ainoastaan järjestyksessä oli muutoksia kahden joukkueen kohdalta. Tällä kertaa voiton vei GI Houston Heat ja toisena oli ensimmäiseltä kierrokselta tuttuun tapaan Breakout Spa, joka nousi samalla sarjan kärkipaikalle.

 • CPL:
  1. GI Houston Heat
  2. Breakout Spa
  3. Toulouse Tontons
  4. Edmonton Impact
 • SPL:
  1. Russian Legion Moscow
  2. Amsterdam Heat
  3. Redball Paris
  4. Ronholt Blast
 • Division 1:
  1. RMG Symphony Bratislava
  2. Union Five Moscow
  3. FiveStar Lleida 2
  4. Razorback Saint Etienne
 • Division 2:
  1. Ultra Moscow
  2. Gladiatori Unicosano Roma
  3. Consilium Dei Zurich
  4. Arnhem Lions
 • Division 3:
  1. Palm Beach Royals
  2. White Tigers Brussels
  3. Consilium Dei Zurich 2
  4. South Connection Guenzburg
 • Division 4:
  1. Saar Fanatics Lebach 2
  2. Riot Kaiserslautern
  3. Sniperkaos Basel
  4. Survivor Bergamo

Seuraavan kerran Millennium Seriesiä pelataan Englannissa, kun pelataan Campaign Cup 1.-3.7. Basildonissa.

Millennium Series -tuloksia Bitburgista

Viime viikonloppuna pelattiin Saksan Bitburgissa toista kertaa Millennium Series -sarjaa. Vuorossa oli perinteinen European Masters. Saksassa neljän parhaan joukosta löytyi samat tiimit kuin ensimmäisellä kierroksella St. Tropezisssa. Voiton tällä kertaa otti ensimmäisellä kierroksella toiseksi sijoittunut GI Houston Heat voittaen viime kierroksen voittajan Toulouse Tontonsin finaalissa.

Continue reading

Millennium Seriesin Bitburgin tulokset

Viikonloppuna pelattiin Millennium Seriesin toinen kierros Saksan Bitburgissa. Finaalissa kohtasivat edellisen kierroksen voittanut Edmonton Impact sekä Breakout Spa. Edmonton Impact oli vahvempi lukemin 2-1 ja otti toisen kierrosvoiton tälle kaudelle Millennium Seriesissä.

 • CPL:
  1. Edmonton Impact
  2. Breakout Spa
  3. Polar Bears Tarko Sale
  4. GI Houston Heat
 • SPL1:
  1. Hulk Kiev
  2. Roosters Ulm
  3. Amsterdam Heat
  4. Bad Boys Oss
 • SPL2:
  1. Outlaw Lille
  2. Dynamix Metz
  3. Toulouse Dagnir Dae 2
  4. Lisbon Prophecy
 • Open Div 1:
  1. Indecence Les Fourgs
  2. Frankfurt Syndicate 2
  3. Montreal Image
  4. Redball Paris 2
 • Open Div 2:
  1. Ultra Moscow
  2. Whazzup Moscow
  3. Glory Gulls Dorsten
  4. Kristianstad Slamdancers

Turnauksen yhteydessä pelattiin European Paintball Federationin naisten Euroopan-mestaruusturnaus, jonka voiton vei Venäjä voittaen Ranskan joukkueen finaaleissa.

 1. Venäjä
 2. Ranska
 3. Hollanti
 4. Yhdistyneet kansakunnat
 5. Saksa
 6. Puola

Seuraavan kerran Millennium Seriesiä pelataan Lontoon lähellä Basildonissa 4.-6.7. milloin pelataan myös miesten Euroopan-mestaruudesta.

Millennium Seriesin toisen kierroksen layout

Millennium Series European Masters 2014 -kenttäpohja

Millennium Seriesin toinen kierros eli European Masters pelataan tuttuun tapaan Saksan Bitburgissa 16.-18. päivä toukokuuta. Kierroksen kenttäpohja julkaistiin eilen. Kenttäpohjan telttalaita näyttää nopealta pelata, kun taas eteneminen paloiteltua sneikkiä pitkin näyttäisi olevan hitaampi edetä. Käykö niin, että mielenkiintoisimmat tapahtumat tulevat tapahtumaan katsomolaidassa vaikka sneikki on siirretty pittien eteen?

European Mastersin layoutin 3D-versiot löytyvät Millennium Seriesin sivuilta.

Vuoden 2013 kuumin paintball-matsi

Millennium Seriesin Bitburgin kierroksen finaali oli todellinen taistelu ja varmasti yksi tämän vuoden kuumimmista peleistä. Vastakkain finaaleissa olivat teksasilainen Houston Heat sekä Ton Ton Ranskasta.

Finaalit alkoivat Houston Heatin komennuksessa. Tilanne oli Heatin hyväksi 4-2 kun aikaa kellossa oli enää 1 minuutti ja 15 sekuntia. Peli näytti olevan selvä ja Houston Heat voittamassa Millennium Seriesin Bitburgin kierroksen. Ton Tonit olivat tästä eri mieltä ja reilun 30 sekunnin päästä peli oli jo tasan.

Viimeiseen pisteeseen jäi aikaa 33 sekuntia. Ton Toneille tämä oli tarpeeksi. Itse asiassa 19 sekuntia riitti voittopisteen viemiseen. Ton Tonit voittivat kolme pistettä alle minuutissa, mitä ei monesti olla pro-tasolla nähty.

Bitburgin lohkojaot selvillä

Toukokuun lopulla, tarkkaan ottaen 24.-26.5., jatkuu Millennium Series Saksassa perinteisellä Bitburgin kierroksella. Millennium Seriesin sivuilla on jo lohkojaot kolmen ylimmän sarjatason osalta julkistettu. Näyttää kovasti siltä, että ainakin ranskalaiset pääsevät pudottamaan maanmiehiään jatkosta. Varsinkin SPL:n D-lohko, missä kaikki joukkueet ovat ranskalaisia :-)

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑