Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Vuoden 2013 kuumin paintball-matsi

Millennium Seriesin Bitburgin kierroksen finaali oli todellinen taistelu ja varmasti yksi tämän vuoden kuumimmista peleistä. Vastakkain finaaleissa olivat teksasilainen Houston Heat sekä Ton Ton Ranskasta.

Finaalit alkoivat Houston Heatin komennuksessa. Tilanne oli Heatin hyväksi 4-2 kun aikaa kellossa oli enää 1 minuutti ja 15 sekuntia. Peli näytti olevan selvä ja Houston Heat voittamassa Millennium Seriesin Bitburgin kierroksen. Ton Tonit olivat tästä eri mieltä ja reilun 30 sekunnin päästä peli oli jo tasan.

Viimeiseen pisteeseen jäi aikaa 33 sekuntia. Ton Toneille tämä oli tarpeeksi. Itse asiassa 19 sekuntia riitti voittopisteen viemiseen. Ton Tonit voittivat kolme pistettä alle minuutissa, mitä ei monesti olla pro-tasolla nähty.

1 Comment

  1. jii

    niin no, noniin. Ottaen huomioon tontonien edesottamukset PSP riversidessä, musta haiskahtaa hassulta että pelin 6:ssa ekassa pisteessä Tontonit otti keskimäärin tasan 1 breikkikillin per piste (2+0+1+1+1+1) ja 3 viimeisessä pisteessä keskimäärin 2,667 per piste (2+2+4) samalla kun breikkaa pidemmälle.. Just sayin’..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑