Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: bulkki

Virtuelta omat PF-bulkit kauppojen hyllyille

Virtue Paintball PF135 ja PF165 -bulkit

Virtue Paintball on vanha tuttu peluri kaikessa mikä liittyy merkkaimien ja loadereiden sähköosiin. Viime vuosina Virtue on laajentanut valikoimaansa Spire-loaderilla, Clock Radar -kronolla sekä VIO-maskilla. Nyt vuorossa on bulkit, missä uusia ideoita ei olla esitelty minkään valmistajan toimesta pitkään aikaan. Virtue on julkaissut PF135 ja PF165 -bulkit. PF tulee sanoista Press Flick eli bulkeissa on lukot, joita pitää painaa avatakseen bulkin.

Press Flick ominaisuus varmasti vähentää bulkkien aukeamista itsekseen bulkkivöissä roikkuessa. PF135-bulkkimalli on siinä mielessä nerokas, että siihen mahtuu saman verran kuulia kuin normaalikokoiseen bulkkiin. Nerokkuus on siinä, että PF135-bulkki viitisen senttiä lyhyempi kuin normaalit bulkit. Näin ollen suurin osa bulkista jää bulkkivyön suojiin ja kovan osumapinnan määrä vähenee huomattavasti.

PF165 on puolestaan saman pituinen kuin normaalit 140 kuulan bulkit, mutta siihen mahtuu 165 kuulaa. Tämä on aika optimaalinen määrä kuulia isoja bokseja käyttäville pelaajille.

G.I. Sportsilta uusi maski sekä bulkkeja

G.I. Sportz tuo vuokrapeleihin oman maskin nimeltään Sleek. Kuvien perusteella näyttää siltä, että monista vuokramaskeista poiketen Sleek ei rajoita näkyvyyttä. Sleek suojaa hyvin kasvot ja siihen on saatavilla koko pään peittävä kypäräosa. Sleekin lisäksi G.I. Sportzilta on tulossa Sliver-maski, joka on tarkoitettu vaativimmelle harrastajille. Lisätietoja maskeista löytyy G.I. Sportzin sivuilta.

G.I. Sportzin maskeissa ei juuri uutta ja mullistavaa näytä olevan, mutta uusissa bulkeissa näyttää olevan. Nettikeskusteluissa bulkkien todetaan olevan todella kestäviä. Jopa bulkkien kannet kestävät kovaa käsittelyä kuten yllä olevassa videossa näytetään. Bulkkeja tullaan saamaan aluksi ainakin neljässä eri värissä (Nitro Blue, Agent Orange, LA Smoke ja Crystal Clear).

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑