Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

G.I. Sportsilta uusi maski sekä bulkkeja

G.I. Sportz tuo vuokrapeleihin oman maskin nimeltään Sleek. Kuvien perusteella näyttää siltä, että monista vuokramaskeista poiketen Sleek ei rajoita näkyvyyttä. Sleek suojaa hyvin kasvot ja siihen on saatavilla koko pään peittävä kypäräosa. Sleekin lisäksi G.I. Sportzilta on tulossa Sliver-maski, joka on tarkoitettu vaativimmelle harrastajille. Lisätietoja maskeista löytyy G.I. Sportzin sivuilta.

G.I. Sportzin maskeissa ei juuri uutta ja mullistavaa näytä olevan, mutta uusissa bulkeissa näyttää olevan. Nettikeskusteluissa bulkkien todetaan olevan todella kestäviä. Jopa bulkkien kannet kestävät kovaa käsittelyä kuten yllä olevassa videossa näytetään. Bulkkeja tullaan saamaan aluksi ainakin neljässä eri värissä (Nitro Blue, Agent Orange, LA Smoke ja Crystal Clear).

2 Comments

  1. juice

    VForce Profiler come back…se oli kyllä hyvä maski aikanaan. Nyt kun saivat aidon thermal linssin niin varmaan parempi.

  2. hippipippeli

    noi bulkit oli hienoja. Toivottavasti ei oo hintaa ihan kamalasti

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑