Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: g.i. sportz

G.I. Sportz osti Tippmann Sportsin

Vuonna 1986 perustettu Tippmann on ehkä yksi maineikkaimmista ja pisimpään pinnalla pysyneistä valmistajista paintball-piireissä. Tänään G.I. Sportzin toimitusjohtaja Richmond Italia ilmoitti yllä olevalla videolla, että he ostavat Tippmann Sportsin. Videolla terveisensä antaa myös Tippmann Sportsin johtaja Denny Tippmann Jr.

Lähes varmaa: G.I. Sportz ostaa Procapsin

Pari viikkoa sitten liikkui huhuja, että G.I. Sportz olisi ostamassa kanadalaisen Procapsin, joka on yksi suurimmista värikuulien valmistajista. Samantien tämä kiistettiin. Yleensä näin nopea asioiden kiistäminen tarkoittaa vain sitä, että huhussa on perää ja niin näyttää olevan tälläkin kertaa.

Tällä kertaa kaupan varmistumisen puolesta puhuvat Robbo / P8ntballer.com ja PbNation.com. Virallinen lehdistötiedote kaupasta julkaistaneen ensi viikolla.

G.I. Sportsilta uusi maski sekä bulkkeja

G.I. Sportz tuo vuokrapeleihin oman maskin nimeltään Sleek. Kuvien perusteella näyttää siltä, että monista vuokramaskeista poiketen Sleek ei rajoita näkyvyyttä. Sleek suojaa hyvin kasvot ja siihen on saatavilla koko pään peittävä kypäräosa. Sleekin lisäksi G.I. Sportzilta on tulossa Sliver-maski, joka on tarkoitettu vaativimmelle harrastajille. Lisätietoja maskeista löytyy G.I. Sportzin sivuilta.

G.I. Sportzin maskeissa ei juuri uutta ja mullistavaa näytä olevan, mutta uusissa bulkeissa näyttää olevan. Nettikeskusteluissa bulkkien todetaan olevan todella kestäviä. Jopa bulkkien kannet kestävät kovaa käsittelyä kuten yllä olevassa videossa näytetään. Bulkkeja tullaan saamaan aluksi ainakin neljässä eri värissä (Nitro Blue, Agent Orange, LA Smoke ja Crystal Clear).

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑