Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: bunkkeri

Basic Paintball Seriesin ensimmäinen kierros pelattu

Basic Paintball Seriesin ensimmäinen kierros pelattiin tänään Sissoksen Paintball Bunkkerilla. Päivän voittajia olivat 100 pisteen sarjassa BOS Paintball ja 300 pisteen sarjassa Jämsän Paintball. Alla täydelliset tulokset.

 • 100p-sarja:
  1. BOS Paintball 10p
  2. Häjyt 8p
  3. Urho Purple 6p
  4. Päijät-Hämeen Paintball PH100
 • 300p-sarja:
  1. Jämsän paintball
  2. Urho
  3. Viper paintball team
  4. Päijät-Hämeen Paintball PH300

Mad-Croc Reptile Cup Paintball Bunkkerissa

Äänekosken Huiman paintball-jaosto järjestää joulukuun ensimmäinen päivä Mad-Crocin, Paintball Sissoksen, PLF Ry:n sekä Next-Nature Extremen kanssa Mad-Croc Reptile Cup -turnauksen Paintball Bunkkerissa Helsingin Jätkäsaaressa. Kahdentoista joukkueen turnauksesta erikoisen tekee se, että turnaus pelataan PSP-tyyppisillä säännöillä. Turnaus pelataan keskilipulla, maksimitulinopeus on 12 palloa sekunnissa ja käytössä on penalty boxit.

Mad-Croc Reptile Cup järjestetään 1.12.2013 ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.11. Turnauksessa on Pro- ja Novice-sarjat. Pro-sarjan osallistumismaksu on 250 euroa ja Novice-sarjan 200 euroa. Alla olevassa flyerissä on tarkempaa tietoa turnauksesta.

Mad-Croc Reptile Cup 2013 -flyeri

Paintball Bunkkerissa ja Sissosarenalla voit maksaa myös liikuntaseteleillä

Suuren kysynnän takia jatkossa myös Sissos ottaa vastaan yleisimpiä liikuntaseteleitä. Liikuntaseteleillä ihmiset voivat saada työnantajaltaan etua liikkumiseen veroedun muodossa tai työnantaja voi kannustaa työntekijöitään liikkumaan antamalla liikuntaseteleitä työntekijöilleen.

Paintball Bunkkerissa ja Sissosarenalla voit maksaa pelitapahtuman (eli liikuntapalvelun) jatkossa myös liikuntaseteleillä. Vastaanotamme Smartum Liikuntaseteleitä, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, Smartum Saldoa, TYKY-kuntoseteleitä ja Luottokunnan Virikeseteleitä.

Paintball Bunkkeri

Paintball Bunkkerissa voit liikuntaseteleillä maksaa Bunkkeri Total, Bunkkeri VIP ja Bunkkeri Economy tapahtuman osallistumismaksun. Liikuntasetelillä voit maksaa myös viikkopelien osallistumismaksun tai yksityistreenien henkilömaksun. Voit liikuntaseteleillä ostaa myös kuukausi- tai VIP-kortin Paintball Bunkkeriin.

Sissosarena

Sissosarenalla voit liikuntaseteleillä maksaa Arena Total, Arena VIP ja Arena Economy tapahtuman osallistumismaksun. Liikuntasetelillä voit maksaa myös Walk-in pelien osallistumismaksun.

Yleiset

Liikuntasetelillä ei voi maksaa kuulia tai varusteostoja. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa vain oman osallistumismaksun. Liikuntaseteleitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä makseta vaihtorahaa. Voit maksaa osan maksusta liikuntaseteleillä ja loppuosan käteisellä tai kortilla.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑