Suuren kysynnän takia jatkossa myös Sissos ottaa vastaan yleisimpiä liikuntaseteleitä. Liikuntaseteleillä ihmiset voivat saada työnantajaltaan etua liikkumiseen veroedun muodossa tai työnantaja voi kannustaa työntekijöitään liikkumaan antamalla liikuntaseteleitä työntekijöilleen.

Paintball Bunkkerissa ja Sissosarenalla voit maksaa pelitapahtuman (eli liikuntapalvelun) jatkossa myös liikuntaseteleillä. Vastaanotamme Smartum Liikuntaseteleitä, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, Smartum Saldoa, TYKY-kuntoseteleitä ja Luottokunnan Virikeseteleitä.

Paintball Bunkkeri

Paintball Bunkkerissa voit liikuntaseteleillä maksaa Bunkkeri Total, Bunkkeri VIP ja Bunkkeri Economy tapahtuman osallistumismaksun. Liikuntasetelillä voit maksaa myös viikkopelien osallistumismaksun tai yksityistreenien henkilömaksun. Voit liikuntaseteleillä ostaa myös kuukausi- tai VIP-kortin Paintball Bunkkeriin.

Sissosarena

Sissosarenalla voit liikuntaseteleillä maksaa Arena Total, Arena VIP ja Arena Economy tapahtuman osallistumismaksun. Liikuntasetelillä voit maksaa myös Walk-in pelien osallistumismaksun.

Yleiset

Liikuntasetelillä ei voi maksaa kuulia tai varusteostoja. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa vain oman osallistumismaksun. Liikuntaseteleitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä makseta vaihtorahaa. Voit maksaa osan maksusta liikuntaseteleillä ja loppuosan käteisellä tai kortilla.