Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: cyborg

MacDevin Cyborg 6 Maxsin esittelyssä

Maxsin Patrik Wrobel esittelee yhdessä MacDevin James Grundyn kanssa uuden Cyborg 6 -merkkaimen. Uudessa Cyborgissa on lisätty kumigrippi kahvan lisäksi myös eturegulaattoriin sekä piipun takaosaan. Ergonomiaan on kiinnitetty huomiota myös sillä, että liipasinta voi säätää neljällä ruuvilla itselleen mieleiseksi.

Merkkaimen huoltaminen on helppoa. Ensinnäkin tärkeimpiin osiin pääsee käsiksi ilman työkaluja. Suurin parannus on se, ettei kahvan ja rungon välissä kulje johtoja. Asiaa demonstroidaan videolla hyvin viiden minuutin kohdilla.

Lisää kuvia ja tietoa Cyborg 6 -merkkaimesta löytyy PbNationin merkkaimelle pyhitetystä viestiketjusta.

MacDeviltä kuudes versio Cyborgista

MacDev julkaisi ensimmäisen version Cyborg-merkkaimesta vuonna 2003 ja nyt 11 vuotta myöhemmin vuorossa on kuudes versio tästä mainiosta merkkaimesta. Cyborg 6 on poppet valve -tyylinen merkkain, missä ei ole ulkopuolisia letkuja vaan kaikki ilma kuljetetaan runkoon jyrsittyjä ilmateitä pitkin. Merkkaimen putsaaminen on helppoa, koska drivetrainin voi purkaa ilman työkaluja. Merkkaimen aivoina toimivassa boardissa on selkeä OLED-näyttö ja sen ohjelmisto on USB-kaapelilla päivitettävä, kuten muissakin MacDevin merkkaimissa.

MacDev Cyborg 6 Teaster

Lisätietoja myöhemmin tänä vuonna Paintball Extravaganzassa julkistettavasta Cyborgista löytyy MacDevin Facebook-päivityksestä.

Macdevin boardien päivitysohjelma

MacDevillä lienee olevan samat ongelmat kuin Tadaolla OLED-näyttöjen tuotannon loppumisen kanssa. MacDev pystyy kuitenkin hoitamaan homman hieman tyylikkäämmin kuin Tadao. MacDev tarjoaa Cyborg RX sekä Cyborg 09, VX ja GT merkkaimiin päivityspaketit. MacDevin päivityspaketit tarjoavat monivärisen OLED-näytön, varoitusäänet, ilmaiset ohjelmistopäivitykset.

Jenkkihinnat päivityksille on Clone GT:n osalta 120 dollaria ja muiden merkkaimien kohdalta 80 dollaria, joskaan vanhempien merkkaimien päivityshintaan ei sisälly toimitus- ja asennuskuluja. Päivitysohjelma on voimassa ensi helmikuuhun asti.

Lisätietoja päivitysohjelmasta löytyy MacDevin sivuilta.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑