Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: geo (Page 1 of 2)

Planet Eclipseltä uusi GTEK-merkkain

Planet Eclipsellä oli ilo esitellä NXL World Cupissa uutta GTEK-merkkainta. Spool valve -tekniikalla toimiva GTEK muistuttaa kovasti uusinta GEO CS1 -mallia. Hinta on kuitenkin kolmas osa GEO CS1 -merkkaimesta. Halvempaa hintaa on haettu vetämällä paineilmat rungon ulkopuolta pitkin perinteisin keinoin macroline-letkulla. GTEK-merkkaimessa ei myöskään ole vakiona OLED-näyttöä. GTEK-merkkaimen käyttöpainekin on hieman GEO CS1 -merkkainta korkeampi.

Lisätietoja uudesta GTEK-merkkaimesta löytyy Planet Eclipsen tuotesivuilta.

Planet Eclipse GSL -esittelyvideo

Eclipse on julkaissut Egosta uusimman SL-version eli GSL:n. GSL:ssä on noudatettu SL-merkkaimien perinteitä eli siihen on otettu kaikki parhaat palat aiemmista merkkaimista normaalien parannuksien lisäksi. Merkkainta tullaan tekemään kolmessa perusvärissä ja lisäksi myöhemin GSL:ää tullaan valmistamaan Planet Eclipsen tiimivärityksillä. Lisätietoa GSL:stä löytyy kattavalta tuotesivulta.

Tietoa Planet Eclipsen GEO 3 -merkkaimesta

Pari viikkoa sitten Planet Eclipse julkaisi GEO 3 -merkkaimen ja yhtiö on avannut hiljattain kattavan infosivuston uudesta merkkaimesta. Sivustolle on listattu uuden merkkaimen merkittävimmät uudet ominaisuudet sekä tekniset tiedot.

GEO 3 -merkkaimen uusista ominaisuuksista tärkeimmät:

  • Täysin uudelleen suunniteltu solenoidi
  • Merkkaimen ulkopuolelta ruuvilla säädettävä boltin toimintanopeus
  • Pallolle hellä Cure ST2 -boltti
  • Kaasua säästävä kolmannen sukupolven versio Propshaft ja Can Assemblystä
  • Uudelleen muotoiltu kahva ja liipasin
  • Uudelleen suunniteltu säätöjen muuttamiseen käytettävä ohjelmisto

GEO 3 -merkkaimena tuntuu olevan kohtalaisen kaasupihi, kuten alla oleva Ryan Greenspanin kaasukulutustestivideo osoittaa. Testivideossa Ryan Greenspan ampuu Guerrilla Air 70/4500 -pullolla varustetulla GEO 3:lla 1220 kuulaa lähtöjen ollessa noin 285-291 fps.

Planet Eclipsen 20-vuotissynttärit

Planet Eclipse juhlii kaksikymmentä vuotista historiaansa tänä vuonna. Vuonna 1991 perustettu Paintball Planet muutti nimensä myöhemmin Planet Eclipseksi. Alkutaival meni erilaisia custom-versioita eri merkkaimista valmistettaessa kunnes he alkoivat valmistamaan ihan omia tuotteitaan, kun EGO- ja GEO-merkkaimia.

Kaksikymmentä vuotista historiaa juhlistaakseen Planet Eclipse on tehnyt keräilijöiden iloksi keräilypaketin, joka sisältää erikoisversion EGO- ja GEO-merkkaimista. Puulaatikkoon pakattuja keräilyversioita on tehty kaksikymmentä kappaletta. 2-3 kappaletta tätä erikoiserää myydään huutokaupassa, 2-3 kappaletta on menossa hyväntekeväisyystarkoituksiin ja 2-3 kappaletta myydään Planetin omassa verkkokaupassa. Lisäksi yksi paketti on tulossa uudenvuoden kilpailuun palkinnoksi. Loput tullaan jakamaan Planet Eclipsessä työskenneille tai muuten heidän arvostamilleen henkilöille.

Lisätietoja ja vinkkejä, miten tämän erikoisversion omistajaksi pääsee, löytyy Planet Eclipsen blogista.

Dynastyn pelaajille nimikkomutkia Eclipseltä

San Diego Dynastyn pelaajat ovat saaneet Planet Eclipseltä omat nimikkomutkat. Ainakin Oliver Lang ja Ryan Greenspan ovat saaneet omalla värityksellä EGO11-merkkaimet. Lisäksi Alex Fraige on suunnitellut oman kuviointinsa GEO2.1-merkkaimeen. Erikoisversiot merkkaimista valmistuvat joulukuun alussa ja tulevat näin sopivasti pukinkonttiin hankittavaksi. Hintoja ei ole lyöty lukkoon, mutta oletettavasti ne pyörivät 1200-1600 dollarin hujakoilla. Mukavan näköisiä mutkia, mutta kyllähän tähän hintaan haluaisi jo jotain erikoisempaa perusversioihin nähden.

Alex Fraige Geo 2.1

Ryan Greenspan EGO11

Oliver Lang EGO11

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑