Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: jesper toivola

Jesper Toivola Paintball Sissoksen toimitusjohtajaksi

Tiedote 22.01.2013

Paintball Sissos Oy:n hallitus on valinnut Jesper Toivolan yrityksen toimitusjohtajaksi. Jesper Toivola on toiminut yrityksen palveluksessa vuodesta 2007 lähtien ja toimenkuvan muutos entistä haastavampiin ja vastuullisempiin tehtäviin oli luonnollinen jatkumo.

30-vuotias Jesper Toivola on vastannut viime vuodet yrityksen markkinoinnista ja Suomen myyn-nistä. Toivola on myös useimmille pelikentille tuttu myyntitehtävistä ja lajin parissa pelaaville Suomessa ja ulkomailla hyvin menestyneestä Urho-joukkueesta.

Tuure Toivola keskittyy jatkossa hallituksen puheenjohtajan tehtäviin jättäytyen pois yrityksen päi-vittäistoiminnasta. Jesper Toivolan nimeäminen toimitusjohtajaksi ei tuo suuria mullistuksia yrityksen päivittäistoimintaan. Sissos jatkaa edelleen Suomen johtavana paintballyrityksenä ja tavoitteena on palvella kaikkia asiakkaita jatkossa vielä entistäkin paremmin.

Sissoksella henkilöstömuutoksia

Lehdistötiedote 22.5.2012, Julkaisuvapaa

Sissos on jo vuosien ajan ollut yksi Pohjois-Euroopan johtavista paintball-yrityksistä. Ympärivuotinen toiminta useamman työntekijän voimin on taannut asiakkaille laadukkaan palvelutason myös talven hiljaisempina aikoina. Hyvästä ja nopeasta palvelusta Sissos pitää kiinni myös jatkossa.

Lotta Romu

Lotta Romu aloitti Sissoksella 14.5.2012. Lotalla on pitkä kokemus kaupan alalta ja halu sekä kyky oppia nopeasti uusia asioita. Lotta tulee keskittymään pelikenttämyyntiin sekä Paintball Bunkkerin ja Sissos Arenan -pelitapahtumien markkinointiin ja organisointiin.

Lotan yhteystiedot:
email: lotta.romu@sissos.com
p. 010-3877889 (kytkeytyy toimintaan lähipäivinä)
m. 050-5150504

Jesper Toivola

Viisi vuotta Sissoksen myymäläpäällikkönä toiminut Jesper Toivola lopettaa myymäläpäällikön tehtävät toukokuun lopussa. Jesper siirtyy kohti uusia haasteita, mutta jatkaa kuitenkin Sissoksella myynti- ja konsultointitehtävissä. Jatkossa Jesperiä ei tulla näkemään myymälässä yhtä usein kuin on aikaisemmin totuttu, mutta entistä useammin erilaisissa pelitapahtumissa.

Jesperin yhteystiedot pysyvät ennallaan:
email: jesper.toivola@sissos.com
p. 010-3877884
m. 044-5155054

Simo Kärnä

Simo Kärnä lopettaa Sissoksella heinäkuun lopussa ja lähtee opiskelemaan lisää kaupan alaa. Simo tullaan varmasti näkemään Paintball piireissä Urhon pelaajana, vaikka hän ei jatkossa töitä lajin parissa enää kokopäiväisesti tee.

Simo jatkaa Sissoksella normaalisti 28.7.2012 asti.

Simon yhteystiedot pysyvät ennallaan:
email: simo.karna@sissos.com
p. 010-3877887
m. 044-5155057

Sissos toivottaa Simolle menestystä tuleviin opintoihin!

Jesper ”Jeppe” Johanson

Jesper Johanson on Sissoksen uusi kausityöntekijä. Jesper on Sissoksella töissä ainakin kesäkauden kiireisimmän ajan läpi. Jesperin tehtäviin kuuluvat varustehuolto ja vuokrauksista huolehtiminen.

Tuure Toivola
Paintball Sissos Oy

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑