Tiedote 22.01.2013

Paintball Sissos Oy:n hallitus on valinnut Jesper Toivolan yrityksen toimitusjohtajaksi. Jesper Toivola on toiminut yrityksen palveluksessa vuodesta 2007 lähtien ja toimenkuvan muutos entistä haastavampiin ja vastuullisempiin tehtäviin oli luonnollinen jatkumo.

30-vuotias Jesper Toivola on vastannut viime vuodet yrityksen markkinoinnista ja Suomen myyn-nistä. Toivola on myös useimmille pelikentille tuttu myyntitehtävistä ja lajin parissa pelaaville Suomessa ja ulkomailla hyvin menestyneestä Urho-joukkueesta.

Tuure Toivola keskittyy jatkossa hallituksen puheenjohtajan tehtäviin jättäytyen pois yrityksen päi-vittäistoiminnasta. Jesper Toivolan nimeäminen toimitusjohtajaksi ei tuo suuria mullistuksia yrityksen päivittäistoimintaan. Sissos jatkaa edelleen Suomen johtavana paintballyrityksenä ja tavoitteena on palvella kaikkia asiakkaita jatkossa vielä entistäkin paremmin.