Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: paintball sissos

Mad-Croc Reptile Cup Paintball Bunkkerissa

Äänekosken Huiman paintball-jaosto järjestää joulukuun ensimmäinen päivä Mad-Crocin, Paintball Sissoksen, PLF Ry:n sekä Next-Nature Extremen kanssa Mad-Croc Reptile Cup -turnauksen Paintball Bunkkerissa Helsingin Jätkäsaaressa. Kahdentoista joukkueen turnauksesta erikoisen tekee se, että turnaus pelataan PSP-tyyppisillä säännöillä. Turnaus pelataan keskilipulla, maksimitulinopeus on 12 palloa sekunnissa ja käytössä on penalty boxit.

Mad-Croc Reptile Cup järjestetään 1.12.2013 ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.11. Turnauksessa on Pro- ja Novice-sarjat. Pro-sarjan osallistumismaksu on 250 euroa ja Novice-sarjan 200 euroa. Alla olevassa flyerissä on tarkempaa tietoa turnauksesta.

Mad-Croc Reptile Cup 2013 -flyeri

Cyclone siirtyi Sissoksen talliin

Paintball Sissos tiedottaa lehdistötiedotteellaan solmineensa yhteistyösopimuksen Helsinki Cyclonen kanssa. Alla lehdistötiedote:

18.02.2013

Paintball Sissos ja Helsinki Cyclone yhteistyöhön

Suomen suurin paintball-yritys Sissos toivottaa Helsinki Cyclonen lämpimästi tervetulleeksi riveihinsä. Solmittu sopimus mahdollistaa joukkueen ympärivuotisen harjoittelun ja tarjoaa voittamiseen tarvittavat välineet ja kuulat ylivoimaisesti kattavimmasta valikoimasta.

Cyclone on turkulaisen Dream Teamin ja vantaalaisen Urhon lisäksi kolmas Sissoksen joukkue jolta löytyy useampia lajin suomenmestaruuksia, sekä ainoa kotimainen joukkue joka on kilpaillut Millenium-turnaussarjassa korkeimmilla SPL- ja CPL- sarjatasoilla.

Jesper Toivola
Paintball Sissos Oy

Jesper Toivola Paintball Sissoksen toimitusjohtajaksi

Tiedote 22.01.2013

Paintball Sissos Oy:n hallitus on valinnut Jesper Toivolan yrityksen toimitusjohtajaksi. Jesper Toivola on toiminut yrityksen palveluksessa vuodesta 2007 lähtien ja toimenkuvan muutos entistä haastavampiin ja vastuullisempiin tehtäviin oli luonnollinen jatkumo.

30-vuotias Jesper Toivola on vastannut viime vuodet yrityksen markkinoinnista ja Suomen myyn-nistä. Toivola on myös useimmille pelikentille tuttu myyntitehtävistä ja lajin parissa pelaaville Suomessa ja ulkomailla hyvin menestyneestä Urho-joukkueesta.

Tuure Toivola keskittyy jatkossa hallituksen puheenjohtajan tehtäviin jättäytyen pois yrityksen päi-vittäistoiminnasta. Jesper Toivolan nimeäminen toimitusjohtajaksi ei tuo suuria mullistuksia yrityksen päivittäistoimintaan. Sissos jatkaa edelleen Suomen johtavana paintballyrityksenä ja tavoitteena on palvella kaikkia asiakkaita jatkossa vielä entistäkin paremmin.

Paintball Bunkkerissa Baltic Sea Cup värikuulapeliturnaus

Paintball Bunkkeri on uusi sisäpelihalli, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Halli avattiin käyttöön 5.11.2012. Hallissa järjestetään 11.3.2012 kansainvälinen Baltic Sea Cup turnaussarjan ensimmäinen osakilpailu.

Turnaus järjestettiin viime vuonna Espoossa, mutta tällöin ulkopelikentällä. Tarve turnausten järjestämiselle myös talvella pidentämään lyhyttä kesäkautta Suomessa ja Baltian alueella on ollut kova. Lähin vastaavan tasoinen halli löytyy Saksasta.

– Olemme olleet turnaussarjan yhteistyökumppanina sarjan perustamisesta asti ja nyt meillä on hallitilat turnauksen järjestämiseksi, toteaa tyytyväinen Jesper Toivola Sissoksesta.

Baltic Sea Cupin ensimmäiseen osakilpailuun osallistuu 22 joukkuetta. Joukkueita saapuu turnaukseen viidestä eri maasta: Suomesta, Virosta, Latvista, Liettuasta ja Venäjältä.

Harrastajamäärän kova kasvu ja Suomen lyhyt kesä pontimena

Paintballia pelataan yleensä metsässä tai sup´air esteillä nurmikentällä. Suomen kesä on lyhyt, joten Sissos halusi mahdollistaa suositun lajin harrastamisen ja kilpaharjoittelun myös talvella. Hallissa on lähes täysimittainen, kilpailuvaatimukset täyttävä sisäpelikenttä tekonurmella, jonka koko on 45 x 30 m. Pelikenttä on rajattu suojaverkolla, joten pelien katsominen onnistuu turvallisesti.

Kilpaa paintballia on pelattu Suomessa vuodesta 1989 lähtien. Suomen Paintball-liiton järjestämä SM-liiga on yksi maailman vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä lajin kilpasarjoista. Suomessa paintballia pelataan kilpaa SM-liigassa sekä 1-, 2-, ja 3-divisioonissa. Kilpajoukkueita on ympäri maata yhteensä yli 40, Pohjoismaissa satoja.

Harrastajille ja kilpapelaajille

Paintball Bunkkerissa järjestetään turnausten lisäksi pelitapahtumia niin yrityksille, kaveriporukoille kuin opiskelijaryhmillekin.

Värikuulapeli sopii 12–70-vuotiaille. 90 % asiakaskunnasta on miehiä, mutta naistenkin osuus on kasvussa. Toivola kehottaa naisia tulemaan joukolla mukaan tutustumaan lajiin, jotta naisille voitaisiin varata omat vuorot.

Aktiiviharrastajat voivat ottaa osaa viikkotreeneihin, jonne myös aloittelijat ovat tervetulleita. Kilpajoukkueilla on mahdollisuus varata viikoittainen vakituinen pelivuoro. Aktiivipelaajille on tarjolla 1kk- ja 6kk-kausikortteja.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper . toivola [at] sissos . com

Tuure Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155053, tuure . toivola [at] sissos . com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

 

Sissos-yhtiöt on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet ja muut värikuulapelivarusteet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun USA:ssa, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli lajiin suunniteltua kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑