Suomen paintball-liitolta on tullut ylimääräinen tiedote. Aiheina on Creditorin luopuminen liigapaikasta, muistutus seurojen jäsenmaksuista ja pullojen leimoista sekä Kirkkonummen avauskierroksen aikatauluista.

Creditor luopuu liigapaikasta

Porilaisjoukkue Creditor on ilmoittanut SPBL:lle luopuvansa kauden 2015 liigapaikasta pelaajapulasta johtuen. Näin ollen SPBL:n on päättänyt, että SM-liiga pelataan kaudella 2015 samalla systeemillä kuin edellisvuonnakin, eli paras yhdeksästä (viiteen pisteeseen) 12-min peliajalla. Liitto katsoo, että valmiiden sarjojen muokkaaminen nostamalla tai laskemalla joukkueita sarjojen välillä pois jäännin takia näin lyhyellä varoitusajalla ei ole mahdollista niin liitolle, kuin joukkueille itsekkään.

SPBL:n jäsenmaksuista muistutus

Suomen Paintball-liitto muistuttaa liiton alaisia jäsenseuroja/toimijoita maksamaan yhdistyksensä jäsenmaksun SPBL:lle (20€) sekä halukkaita kannattajajäseniä (yksityisille, yhteisöille ja yrityksille 50€) Suomen Paintball-liiton tilille FI16 1140 3000 4116 89. Viestiikenttään: ”yhdistyksen/toimijan nimi, jäsen/kannatusjäsenmaksu 2015”. Lähetä myös yhdistyksesi päivitetyt yhteystiedot liiton tiedottajan sähköpostiin parkatti . paulus [at] gmail . com (Seuran nimi, Kotipaikka, Yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotisivut, muut mahdolliset tiedot).

Lisäksi mikäli yrityksesi/yhteisösi on kiinnostunut tukemaan liiton toimintaa taloudellisesti esim. mainos- ja markkinointimielessä tai yleisenä toiminnan tukemisena taloudelliseti lahjoituksilla, voitte halutessanne ottaa yhteyttä liiton puheenjohtajaan Kai Siltalaan p.0400-527 805 / kai . siltala [at] elisanet . fi asian tiimoilta.

Muistutus lisensseistä/pullojen leimoista

SPBL muistuttaa kaikkia pelaajia ja toimijoita lisenssin (ja vakuutuksen) hankkimisesta ennen ensimmäistä turnaustaan. Turnausta varten lisenssin tulee olla maksettu SPBL:n kierrosta edeltävänä keskiviikko-iltana klo:18.00 mennessä. Tämän jälkeen maksettuista lisensseistä tulee toimittaa paikanpäälle kierrokselle maksukuitti kapteenien kokoukseen pelaajalistojen mukana. Ei kuittia = ei lisenssiä. Ei lisenssiä = A: Pelaajalla ei lisenssiä, tällöin pelaaja ei saa pelata B: Pelaaja pelannut ilman lisenssiä, tällöin pelaaja poistetaan turnauksesta ja joukkue joutuu jatkamaan enintään neljällä ( 4 ) kenttäpelaajalla. Myös mahdolliset jatkosanktiot ovat mahdollisia.

Liitto muistuttaa pelaajia tarkistamaan pelipullojensa leimat kuntoon ennen turnauksiaan (leimat tarkastetaan). Muistutuksena vielä, että DOT-leimattuja pulloja ei saa käyttää pelaamiseen. Eri leimausvälillä olleista (tai leimausvälin muuttuminen) on huomioitu asiassa, ja pulloissa täytyy siis olla leimaa edelleen jäljellä.

Kirkkonummen aikatauluja:

Kapteenien kokoukset alkavat molempina päivinä aamupelin osalta klo 08.30, ensimmäinen ottelu alkaa klo 08.45.

Iltapäivällä pelivuorossa olevilla sarjoilla pelit alkavat aikaisintaan klo 13.00 (kapteenien kokous aikaisintaan 12.45).

Joukkueita muistutetaan varaamaan riittävästi aikaa jotta myöhästymisiä otteluista ei tapahtuisi.

Tarkat pelilistat tulevat jakoon viimeistään perjantaina. Otteluiden tulokset tulevat suorana nettiin seurattavaksi http://pbresultsonline.com/ palveluun, tästä lisätietoja vielä pelilistojen julkaisun yhteydessä.