Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: paintball.fi

Sissos Winter Cup 2014 tulokset

Viime lauantaina käynnistyi kotimainen turnauskausi Sissos Winter Cup 2014 -turnaussarjan ensimmäisellä kierroksella, joka pelattiin Sissoksen Paintball Bunkkerissa. Turnauksen tunnelmia pääsee maistelemaan yllä olevan Get Some! -blogin videolta.

 • 1. divisioona:
  1. CycloFighter
  2. Bullitproof Monkeys
  3. Urho
  4. Instinct Gemoss
 • 2. divisioona:
  1. Ronyx
  2. Led Region
  3. PFTE
  4. PH Paintball
  5. Mayhem Stockholm
 • 3. divisioona:
  1. Fieldfighter
  2. Aliens
  3. Bad Company
  4. Led Region Therapy
  5. Urho Purple
  6. Viper
  7. Karelian Juggernauts
  8. Huli
  9. Crazy Guns
  10. Crazy Hamsters
  11. Inferno

Lähde: Paintball.fi

Itellan sopimusehdot muuttuvat; Airsoft-merkkaimet kiellettyjen listalle?

Kuten Paintball.fi:kin aiemmin uutisoi, Itella on muuttamassa sopimusehtojaan ja on lisännyt kielletyt lähetykset -listalleen mm. aseet ja räjähteet sekä ase- ja räjähdejäljennökset, joita ei voida läpivalaisussa erottaa oikeista aseista tai räjähteistä. Aiemmin kiellettyjen lähetysten listalla olivat myös paintball-merkkaimet, mutta Sissos Paintballin Jesper Toivola (ks. lehdistötiedote) on saanut neuvoteltua paintball-merkkaimet ja -kuulat pois tältä listalta.

Itella toimittaa jatkossakin paintball-merkkaimia, mutta miten käy softaajien? - Kuvan © boviate

Kyseessä ei ole Itellan mielivaltainen päätös ottaa paintball- ja airsoft-aseita kiellettyjen lähetysten listalle vaan se perustuu Maailman Postiliiton UPU:n linjaukseen aseiden kuljettamisesta, IATAn lentoliikenteen rajoituksiin, joita Itella on käyttänyt omissa turvallisuuslinjauksissa.

Softaajan keskustelualueella nimimerkki cadez on lähettänyt Itellalta saamansa viestin, missä Itellan edustaja kertoo, että paintball-merkkaimet jäävät rajauksen ulkopuolelle, sillä niitä ei voi ulkomuotonsa perusteella pitää asejäljennöksinä. Itella ottaa tiukennetut linjaukset käyttöön heti ensi vuoden alusta 1.1.2012, jonka jälkeen näillä näkymin airsoft-aseiden lähettämiseen tulee käyttää jotain muuta yritystä kuin Itellaa.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑