Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: piippu (Page 1 of 2)

Empire Super Freak -piippusetti

Empire Paintballilta saa nyt kunnon piippusetin. Super Freak -piippusetti perustuu perinteiseen Freak-piippuun, johon voi vaihtaa eri kokoisia inserttejä. Setissä tulee viisi eri kokoista inserttiä; .675, .680, .685, .690 ja .695 borella.

Super Freak -piippusetissä tulee lisäksi kolme eri tippiä. 14 tuumaisen normaalin tipin lisäksi setissä on 14 tuuman pituinen hiilikuitutippi sekä 17 tuuman pituinen Apex-tippi. Piippusetin saa Autocockerin ja BT-4/A-5 -kierteillä. Hintaa setillä karvan alle 200 dollaria.

Stiffiltä uusi C6 Delta -piippu

Stiffi on yksi ensimmäisistä hiilikuitupiippujen valmistajista ja jaksaa vieläkin porskuttaa, vaikka vähän vastoinkäymisiä on ollut matkalla. Yritys onkin julkaissut uuden C6 Delta -piipun, joka on valmistajan mukaan entistä hiljaisempi, tarkempi ja kevyempi kuin edelliset piiput.

Stiffi C6 Delta -piippua saa 69 dollarin hintaan yksittäisenä kappaleena sekä kolmen piipun kittinä 160 dollarin hintaan, jolloin mukaan tulee kuljetuslaukku piipuille. Piippua saa viiden eri merkkaimen kierteille (Autococker, Spyder, Impulse, Tippmann A5 ja Tippmann 98) neljäntoista tuuman pituisena versiona. Borekokoja on kahdeksan alkaen aina .679:stä ja loppuen .695:een.

Stiffiltä edullinen hiilikuitupiippu

Stiffiltä on tullut uusi hiilikuidusta valmistettu Stiffi Stealth -piippu. Metsä- ja skenaariopelaajia varten piipusta on tehty mahdollissimman vähän kiiltävä valitsemalla mattamusta väri. Piipun luvataan olevan aiempia Stiffin piippuja hiljaisempi. Eniten pelaajia varmasti houkuttelee 69 dollarin hinta, joka on edullinen. Stiffi Stealh -piippua saa Autocockerin, Tippmann 98 ja Tippmann A5 -kierteillä. Bore-vaihtoehdot ovat Autococker-kierteille .679, .681, .683, .685, .687, .689, .691 ja .693. Tippmannin omistajat joutuvat tyytymään .691 ja .693 -borella oleviin piippuihin.

Pikkuborea GoG Paintballilta

Smart Partsin tuttuja tuotteita nykyisin kauppaava GoG Paintball on
laajentanut Freak-inserttien valikoimaa kahdella uudella koolla. Nyt ei pitäisi Freakin omistajalta valua
pienimmätkään pallot piipunläpi, kun inserttejä saa .675 ja .677 kokoisina. Insertit ovat normaalihintaisia
eli esim. GoGin verkkokaupassa 13,50 dollaria.

Lähde: GoG Paintball

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑