Aiemmin kaikki tulevan kauden uutuudet esiteltiin syksyn viimeisissä turnauksissa, kuten World Cupissa tai kauden ensimmäisissä turnauksissa. Nyt valmistajat esittelevät tuotteitaan Paintball Extravaganza -messuilla, joka kokoaa kaikki merkittävimmät valmistajat uusien tuotteidensa kanssa saman katon alle. Tämän vuoden Paintball Extravaganza järjestettiin viime viikolla ja tässä mielenkiintoisimmat tuotteet.

Merkkain uutuudet

Uusia versioita merkkaimista ja uusia merkkaimiakin esiteltiin kiitettävästi. Tarjolla oli tykkiä kilpakentille ja kilpakenttien ulkopuolelle.

MacDev Cyborg 6

MacDevin uusin versio Cyborg-merkkaimesta oli esillä Paintball Extravaganza -messuilla. Parhaiten merkkaimen uudet ominaisuudet on esitelty Maxsin videolla, mutta PbNationin Cyborg 6 -ketjuun on päivitetty uusimmat kuulumiset em. messuilta.

Dangerous Power Fusion Elite

Dangerous Power on päivittänyt Fusion -merkkaimensa nykypäivään. Mukaan on laitettu rungon sisäiset ilmatiet ja OLED-näyttö. Lisäksi on paljon muuta pientä uudistusta, mitä DP:n insinööri yllä olevalla Social Paintballin videolla esittelee. Lisää tietoa Fusion Elitestä löytyy PbNationin Fusion Elite -merkkainta käsittelevästä ketjusta.

Lurker Paintballin Paragon

Lurker Paintballin Paragon on aivan uusi tulokas merkkainmarkkinoilla. Valmistajat uhoavat tämän olevan kevein markkinoilla oleva kilpatason merkkain. Mielenkiintoista on se, että merkkain toimii kolmella AAA-sormiparistolla, kun yleensä merkkaimet toimivat 9 voltin paristo. Tarkemmat tiedot merkkaimen ominaisuuksista löytyy Lurker Paintballin sivuilta.

J4 Paintballin Torque

Hustle Paintballin videolla J4 Torque merkkainta esittelee Josh Coray. Kevyeltä merkkaimelta tämäkin näyttää.

Empire Invert Mini GS

Empire on päivitellyt Miniään mm. niin, että rungon ulkopuoliset ilmatiet on siirretty rungon sisään. Tarkempia kuvia merkkaimesta löytyy PbPortalin keskusteluista.

Valken Advanced Meta Tactical

Skenaario / Tactical -varusteet ovat tulleet viime vuosina yhä suositummiksi. Valkeniltakin on tulossa rynnäkkökiväärityylinen merkkain nimeltään Advanced Meta Tactical.

Thin Air Sports Zealot

Thin Air Sports ei tainnut olla Paintball Extravaganza -messuilla, mutta käytti uusien merkkaimien esittelypöhinää hyväkseen ja julkaisi Facebook-sivuillaan kuvia tulevasta Zealot-merkkaimesta. Elektroniikka alkaa olla myös paketissa ja näemme varmasti pian testivideoita tästä merkkaimesta.

Muut varusteet

Merkkaimet ovat olleet pääosissa kaikissa Paintball Extravaganza -uutisoinneissa, mutta kyllä siellä oli uusia malleja muistakin varusteista ja muutama uusi tuotekin.

C2 Eyon-maski

Vuosituhannen alkua markkinoinnillaan ja kelpomerkkaimillaan hallinnut Angel alkoi laajentamaan loppuaikoinaan maskien valmistukseen. Prototyyppejä Angel Eyes -maskista nähtiin, mutta tuotantolinjoille idea maskista ei koskaan päässyt. Nyt Tiberius Arms on päivittänyt maskia ja tuomassa sen markkinoille. Lisää tietoa maskista löytyy tietysti PbNationin keskustelualueelta.

Ninja Paintballin uusi SL Tank -ilmapullo

Tässä esittelyssä Ninja Paintballin uusi kevyt SL Tank -ilmapullo, joka painaa alle 900 grammaa. Lisäksi Ninja Paintball esitteli uuden Ninja Pro V2 -regulaattorin, missä on ninjan reguille tavalliset ominaisuudet (pieni, asennon voi valita vapaasti) sekä 30% parempi ilman virtaus sekä perinteinen pinniventtiili on korvattu palloventtiilillä. Kuulostaa hyvälle. Paremmat kuvat uudesta Ninja Pro V2 -regulaattorista löytyy esim. PbPortalin sivuilta.

JT ProFlex

Rich Telford esittelee JT ProFlex maskien uusia värejä sekä uusia linssejä.

Tippmann XVR -piippusetti

Tippmann on tuonut uuden 15 tuuman piippusetin, missä on yksi frontti ja kolme bäkkiä (.680, .684 ja .688 borelle). Piiput tulevat salkussa, missä paikat piipun osille sekä työkaluille. Piippusetti sopii XVR, Crossover, X7 Phenom ja A5 -merkkaimiin.

Tippmann Big Boy -värikranaatti

Tippmannilta on tullut myös uusi versio Big Boy -värikranaateista.

Tippmann Pro Series Harness

Tippmann osti muutama vuosi sitten NXe Paintballin, joka oli tunnettu laadukkaista bulkkivöistään. Nämä uudet Tippman Pro Harness -bulkkivyöt ovat luultavasti tämän kaupan tuotoksia. Bulkkivyötä on saatavissa mustana sekä oliivin värisenä ja 4+3+2 tai 3+2+2 versiona.

Pinokio-bulkkivyö

Paintball3x facebooksivuilla esiteltiin kuva Pinokion uudesta bulkkivyöstä, missä paikat neljälle bulkille.

HK Army KLR -maski

Maskipuolella toinen uusi tulokas tälle vuodelle on HK Armyn KLR -maski.