Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: valken

Valkenilta uusi loaderi ja merkkain

Valken on nyt vuorostaan esitellyt uuden loaderin nimeltään Valken Switch Loader eli VSL. Loaderin erikoisuus on se, että se toimii niin .68 kuin .50 kaliiberin kuulilla. VSL toimii kolmella AA patterilla ja siihen mahtuu 200 kuulaa. Loaderin voi purkaa ilman työkaluja. Hintaa boksilla on 129,99 dollaria . Lisää kuvia loaderista löytyy PbNationin keskustelualueelta.

Uuden loaderin lisäksi Valken on tuonut markkinoille uuden merkkaimen nimeltään Code. Yllä olevalla videolla kerrotaan merkkaimesta jonkin verran. Hintaa merkkaimella on 249,95 dollaria.

Valkenilta päivitetty versio Vmax-loaderista

Valken on julkaissut näin joulun alla uuden Vmax+ version Vmax-loaderista. Vmax-loaderin toiminta on hyvin pitkälti tuttu ns. ensimmäisen sukupolven sähköloadereista, joissa palloja syötetään propellin avulla loaderiin. Noin kuudenkymmenen dollarin hintainen loaderi toimii kahdella 9-voltin paristolla. Ainoana uudistuksena tässä plus-versiossa lienee infrapunaportilla toteutettu sensori, joka tunnistaa onko syöttöputkessa palloja vai ei.

Paintball Extravaganzassa esiteltyjä uutuuksia

Aiemmin kaikki tulevan kauden uutuudet esiteltiin syksyn viimeisissä turnauksissa, kuten World Cupissa tai kauden ensimmäisissä turnauksissa. Nyt valmistajat esittelevät tuotteitaan Paintball Extravaganza -messuilla, joka kokoaa kaikki merkittävimmät valmistajat uusien tuotteidensa kanssa saman katon alle. Tämän vuoden Paintball Extravaganza järjestettiin viime viikolla ja tässä mielenkiintoisimmat tuotteet.

Merkkain uutuudet

Uusia versioita merkkaimista ja uusia merkkaimiakin esiteltiin kiitettävästi. Tarjolla oli tykkiä kilpakentille ja kilpakenttien ulkopuolelle.

MacDev Cyborg 6

MacDevin uusin versio Cyborg-merkkaimesta oli esillä Paintball Extravaganza -messuilla. Parhaiten merkkaimen uudet ominaisuudet on esitelty Maxsin videolla, mutta PbNationin Cyborg 6 -ketjuun on päivitetty uusimmat kuulumiset em. messuilta.

Dangerous Power Fusion Elite

Dangerous Power on päivittänyt Fusion -merkkaimensa nykypäivään. Mukaan on laitettu rungon sisäiset ilmatiet ja OLED-näyttö. Lisäksi on paljon muuta pientä uudistusta, mitä DP:n insinööri yllä olevalla Social Paintballin videolla esittelee. Lisää tietoa Fusion Elitestä löytyy PbNationin Fusion Elite -merkkainta käsittelevästä ketjusta.

Lurker Paintballin Paragon

Lurker Paintballin Paragon on aivan uusi tulokas merkkainmarkkinoilla. Valmistajat uhoavat tämän olevan kevein markkinoilla oleva kilpatason merkkain. Mielenkiintoista on se, että merkkain toimii kolmella AAA-sormiparistolla, kun yleensä merkkaimet toimivat 9 voltin paristo. Tarkemmat tiedot merkkaimen ominaisuuksista löytyy Lurker Paintballin sivuilta.

J4 Paintballin Torque

Hustle Paintballin videolla J4 Torque merkkainta esittelee Josh Coray. Kevyeltä merkkaimelta tämäkin näyttää.

Empire Invert Mini GS

Empire on päivitellyt Miniään mm. niin, että rungon ulkopuoliset ilmatiet on siirretty rungon sisään. Tarkempia kuvia merkkaimesta löytyy PbPortalin keskusteluista.

Valken Advanced Meta Tactical

Skenaario / Tactical -varusteet ovat tulleet viime vuosina yhä suositummiksi. Valkeniltakin on tulossa rynnäkkökiväärityylinen merkkain nimeltään Advanced Meta Tactical.

Thin Air Sports Zealot

Thin Air Sports ei tainnut olla Paintball Extravaganza -messuilla, mutta käytti uusien merkkaimien esittelypöhinää hyväkseen ja julkaisi Facebook-sivuillaan kuvia tulevasta Zealot-merkkaimesta. Elektroniikka alkaa olla myös paketissa ja näemme varmasti pian testivideoita tästä merkkaimesta.

Muut varusteet

Merkkaimet ovat olleet pääosissa kaikissa Paintball Extravaganza -uutisoinneissa, mutta kyllä siellä oli uusia malleja muistakin varusteista ja muutama uusi tuotekin.

C2 Eyon-maski

Vuosituhannen alkua markkinoinnillaan ja kelpomerkkaimillaan hallinnut Angel alkoi laajentamaan loppuaikoinaan maskien valmistukseen. Prototyyppejä Angel Eyes -maskista nähtiin, mutta tuotantolinjoille idea maskista ei koskaan päässyt. Nyt Tiberius Arms on päivittänyt maskia ja tuomassa sen markkinoille. Lisää tietoa maskista löytyy tietysti PbNationin keskustelualueelta.

Ninja Paintballin uusi SL Tank -ilmapullo

Tässä esittelyssä Ninja Paintballin uusi kevyt SL Tank -ilmapullo, joka painaa alle 900 grammaa. Lisäksi Ninja Paintball esitteli uuden Ninja Pro V2 -regulaattorin, missä on ninjan reguille tavalliset ominaisuudet (pieni, asennon voi valita vapaasti) sekä 30% parempi ilman virtaus sekä perinteinen pinniventtiili on korvattu palloventtiilillä. Kuulostaa hyvälle. Paremmat kuvat uudesta Ninja Pro V2 -regulaattorista löytyy esim. PbPortalin sivuilta.

JT ProFlex

Rich Telford esittelee JT ProFlex maskien uusia värejä sekä uusia linssejä.

Tippmann XVR -piippusetti

Tippmann on tuonut uuden 15 tuuman piippusetin, missä on yksi frontti ja kolme bäkkiä (.680, .684 ja .688 borelle). Piiput tulevat salkussa, missä paikat piipun osille sekä työkaluille. Piippusetti sopii XVR, Crossover, X7 Phenom ja A5 -merkkaimiin.

Tippmann Big Boy -värikranaatti

Tippmannilta on tullut myös uusi versio Big Boy -värikranaateista.

Tippmann Pro Series Harness

Tippmann osti muutama vuosi sitten NXe Paintballin, joka oli tunnettu laadukkaista bulkkivöistään. Nämä uudet Tippman Pro Harness -bulkkivyöt ovat luultavasti tämän kaupan tuotoksia. Bulkkivyötä on saatavissa mustana sekä oliivin värisenä ja 4+3+2 tai 3+2+2 versiona.

Pinokio-bulkkivyö

Paintball3x facebooksivuilla esiteltiin kuva Pinokion uudesta bulkkivyöstä, missä paikat neljälle bulkille.

HK Army KLR -maski

Maskipuolella toinen uusi tulokas tälle vuodelle on HK Armyn KLR -maski.

Dynastylle iso rahastus Valken Cupista

Valken Sports järjesti Valken Cupin viime viikonloppuna. Turnaus oli siinä mielessä erikoinen, että pelejä pelattiin metsässä ja supair-kentillä. Metsässä pelattiin 10bps semiauto-moodilla lipunryöstöä ja supair-kentillä 15bps semiauto-moodeilla sekä osa peleistä pumpuilla keskilippupelit.

Turnauksen palkinnot huomattavan suuruiset eikä tälläisiä palkintorahoja ole hetkeen jaettu. Dynasty Blue voitollaan tienasi 50 tuhannen dollarin palkintopotista puolet eli 25 tuhatta dollaria.

  1. Dynasty Blue
  2. Impact
  3. Dynasty White
  4. Wicked

Valken Sportsilta MI-9-maski

Syksy on hyvässä vauhdissa ja se tietää, että valmistajat alkavat esittelemään maistiaisia tulevan vuoden mallistostaan. Tällä kertaa Valken ilmoitti, että heiltä on tulossa uusi maski Annex MI -sarjaan. MI-9 niminen maski on samanlainen kuin aiemmat Annex-maskit, mutta siinä on paljon joustavampi maskin alaosa.

Valken MI-9 -maski

Maskista on tulossa kuusi eri väriä; musta, punainen, sininen, oliivi, valkoinen ja keltaisenruskea (Tan).

Valken VMAX -loaderi

Valkenin VMAX-loaderi on vihdoin tulossa kuluttajien käsille ja
The Catshack Reports
on tehnyt ensimmäisen esittelyvideon tästä uudesta loaderista, joka kuvissa näyttää kestävältä sähköboksilta. VMAX
vetää sisäänsä 210 palloa ja syöttönopeus on 30 palloa sekunnissa. Hintaa boksilla on jenkeissä 130 dollaria ja boksista on tulossa aluksi
kuusi eri värivaihtoehtoa.

Alla The Catshack Reportsin tekemä esittelyvideo:

Lähde: The Catshack Reports

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑