Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: youtube

NPPL Las Vegas World Paintball Championships

NPPL:n päätös kierros on juuri alkanut Las Vegasissa. Pelit lähetetään suorana Youtuben välityksellä. Ainakaan vielä suoran lähetyksen upottamista ei ole estetty, joten voit katsella sitä vaikka yllä olevalla playerillä. Jos kuitenkin upottaminen estetään, niin lähetystä pääsee seuraamaan NPPL:n omalta Youtube-kanavalta.

Jottei yksin tarvitsisi pelejä seurata, niin voit liittyä IRCNetin #paintball.fi-kanavalle haluamallasi IRC-ohjelmalla tai vaikka XS4ALLin webbichätillä. Alla pikaohjeet, miten XS4ALLilla pääset #paintball.fi-kanavalle:

  1. Valitse IRC Networkiksi IRCnet
  2. Kirjoita haluamasi nimimerkki Nickname-kohtaan
  3. Valitse Chatchannel-alasvetovalikosta Other ja kirjoita alle ilmestyvään kenttään #paintball.fi
  4. Tämän jälkeen paina oikealla alhaalla olevaa Go-nuolta
  5. Ala kommentoimaan pelejä :-)

NPPL Las Vegas suorana Youtubessa

NPPL on solminut yhteistyösopimuksen Googlen ja Youtuben kanssa. Tämän myötä tulevan viikonlopun NPPL Las Vegas Paintball Championships -turnauksen pelejä voi seurata suorana NPPL:n Youtube-kanavalta. Voisi kuvitella, että tällä kertaa ei ongelmia lähetyksissä tule, ja jos tulee niin ne eivät johdu kaistan puutteesta.

NPPL Las Vegas Paintball Championships -turnauksen pelit alkavat perjantaina paikallista aikaa 10.30 (klo 20.30 suomen aikaa) ja turnaus päättyy sunnuntaina. Otteluaikataulut ovat jo nähtävillä NPPL:n kotisivuilla.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑