NPPL:n päätös kierros on juuri alkanut Las Vegasissa. Pelit lähetetään suorana Youtuben välityksellä. Ainakaan vielä suoran lähetyksen upottamista ei ole estetty, joten voit katsella sitä vaikka yllä olevalla playerillä. Jos kuitenkin upottaminen estetään, niin lähetystä pääsee seuraamaan NPPL:n omalta Youtube-kanavalta.

Jottei yksin tarvitsisi pelejä seurata, niin voit liittyä IRCNetin #paintball.fi-kanavalle haluamallasi IRC-ohjelmalla tai vaikka XS4ALLin webbichätillä. Alla pikaohjeet, miten XS4ALLilla pääset #paintball.fi-kanavalle:

  1. Valitse IRC Networkiksi IRCnet
  2. Kirjoita haluamasi nimimerkki Nickname-kohtaan
  3. Valitse Chatchannel-alasvetovalikosta Other ja kirjoita alle ilmestyvään kenttään #paintball.fi
  4. Tämän jälkeen paina oikealla alhaalla olevaa Go-nuolta
  5. Ala kommentoimaan pelejä :-)