Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Kategoria: Media (Page 1 of 3)

Push-dokumentti jaossa ilmaiseksi Youtubessa

Ainakin omasta mielestä merkittävin Paintball-dokumenttielokuva Push on nyt nähtävissä laillisesti Youtubessa. Patrick Spohrer laittoi filmin jakoon Youtube-kanavalleen ja laatu tuntuu olevan melkein parempi kuin PAL-versio alkuperäisestä VHS:stä. Kannattaa katsoa miltä World Cup ja siihen valmistautuminen näytti vuonna 2000.

Tietoa NXL:n lähetyksistä

NXL:n korvattua PSP:n on noussut tietysti huoli kuka ja miten webcast-lähetykset hoidetaan. Webcastin tuotantopuoli alkaa olemaan kasassa ensimmäistä lähetystä varten, joka tulee olemaan Clevelandissa pelattava Great Lakes Open. Huojentava tieto on se, että Matty Marshall tullaan näkemään juontajana näissäkin lähetyksissä.

Yllä olevalla videolla tuottaja Sina Azmoudeh kertoo NXL:n webcasteista millaisia välineitä webcastin kuvaamiseen käytetään. Lähetyksissä tullaan näkemään kuvaa kentän yläpuolelta kuvattuna sekä. Materiaali kuvataan 4k-valmiudella, joten luultavasti koostelähetykset tulevat olemaan todella tarkalla kuvalla.

Hintaa lähetyksillä on 14,99 dollaria ennakkoon maksettuna ja 19,99 kisaviikonloppuna ostettuna. Lisätietoa lähetyksistä saa PbNationin viestiketjusta, missä tuottaja Sina Azmoudeh vastailee aktiivisesti kysymyksiin.

Syyskuun Grip Paintball Magazinen numero

Grip Paintball Magazine - nro. 7 - Syyskuu 2013Grip Paintball Magazine -lehden syyskuun numero on julkaistu. Netissä julkaistavassa lehdessä tässä kuussa on mm. raportit Lontoon Millennium Seriesin kierroksesta sekä skenaariopuolelta Saksassa pelatusta EuroBigGamesta sekä briteissä pelatusta Tippmann Challenge UK:sta. Henkilökuvissa ovat Infamouksen Nicky Cuba sekä Philadelphia Energyn Bear D’Egidio sekä pikahaastatteluissa ovat Millennium Seriesin henkilökuntaa. Mielenkiintoista kuulla välillä organisoivan porukan mielipiteitä.

Lyhyiden tuote-esittelyiden lisäksi lehdestä löytyy juttu MacDevin GTi Clonesta sekä paintballin pelaamiseen suunnitelluista Drom-kengistä.

Grip Paintball Magazine löytyy osoitteesta http://issuu.com/grippaintball/docs/grip07_eng/1?e=0/4717227

Social Paintball sai porttikiellon NPPL-tapahtumiin

Kauden ulkopuoliseen kilpapaintballiin kuuluu nettikähinät Suomessa ja ulkomaillakin. Tällä kertaa riitapukareina on Social Paintball -sivusto ja NPPL, mikä on johtamassa siihen, että Social Paintball on saamassa porttikiellon NPPL-tapahtumiin.

Riita alkoi siitä, kun NPPL julkaisi tulevan kauden turnauksien paikkakunnat ja päivämäärät ilmeisesti vahingossa ennen aikojaan. Social Paintball teki tästä uutisen eikä suostunut poistamaan uutista NPPL:n varatoimitusjohtaja Frank Connellin pyynnöstä vaan ainoastaan korjaamaan alkuperäistä uutista.

Keskustelua voi seurata Social Paintballin Facebook-sivuilta.

Face Full -lehti jää tauolle

Vuoden 2001 lopussa ensimmäisen kerran julkaistu Face Full -lehti kertoo tiedotteessaan jäävän tauolle. Face Full on menestynein paintball-lehti, mutta alan taloudellinen tilanne yhdessä nettimedioiden kasvamisen myötä on johtanut siihen, että Face Full joutuu miettimään jatkoaan. Tiedotteen mukaan he eivät ole päättäneet vielä onko Face Full jatkossa perinteinen lehti vai jonkinlainen nettisivusto.

Face Fullin nettisivut ja sähköpostiosoitteet tullaan sulkemaan. Asiakaspalvelussa toimii distribution [at] face-full . com -osoite.

Mitä mieltä olet, tullaanko Face Fullia enää näkemään missään muodossa tulevaisuudessa?

PbNation-tavaramerkki kaupan

Jenkeissä rekisteröidyt tavaramerkit PbNation sekä paintballnation.com ovat tulleet myyntiin eBay-huutokauppasivustolle. Myynnissä on siis kaikki PbNationiin liittyvä, joka ei siirtynyt muutama vuosi sitten kaupassa CrowdGatherin ostaessa PbNationin foorumin. Lähtöhinta tavaramerkeille eBayn huutokauppailmoituksessa on 225 tuhatta dollaria. Kirjoitushetkellä yhtään hyväksyttyä tarjousta ei ole vielä tehty, mutta huutoaikaa on jäljellä vielä noin 25 vuorokautta.

PbNation on suurin paintball-foorumisivusto ja 18. suurin foorumisivusto netissä Big Boards -sivuston tilastojen mukaan. PbNationin foorumille on kirjoitettu sen historian aikana 72 miljoonaa viestiä yli 600 tuhannen jäsenen voimin.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑