Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

PbNation-tavaramerkki kaupan

Jenkeissä rekisteröidyt tavaramerkit PbNation sekä paintballnation.com ovat tulleet myyntiin eBay-huutokauppasivustolle. Myynnissä on siis kaikki PbNationiin liittyvä, joka ei siirtynyt muutama vuosi sitten kaupassa CrowdGatherin ostaessa PbNationin foorumin. Lähtöhinta tavaramerkeille eBayn huutokauppailmoituksessa on 225 tuhatta dollaria. Kirjoitushetkellä yhtään hyväksyttyä tarjousta ei ole vielä tehty, mutta huutoaikaa on jäljellä vielä noin 25 vuorokautta.

PbNation on suurin paintball-foorumisivusto ja 18. suurin foorumisivusto netissä Big Boards -sivuston tilastojen mukaan. PbNationin foorumille on kirjoitettu sen historian aikana 72 miljoonaa viestiä yli 600 tuhannen jäsenen voimin.

1 Comment

  1. bono

    Ja sitten kävikin ilmi, että myynti-ilmoitus olikin huijaus, josta on tulossa juridisa toimenpitäitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑