NXL:n korvattua PSP:n on noussut tietysti huoli kuka ja miten webcast-lähetykset hoidetaan. Webcastin tuotantopuoli alkaa olemaan kasassa ensimmäistä lähetystä varten, joka tulee olemaan Clevelandissa pelattava Great Lakes Open. Huojentava tieto on se, että Matty Marshall tullaan näkemään juontajana näissäkin lähetyksissä.

Yllä olevalla videolla tuottaja Sina Azmoudeh kertoo NXL:n webcasteista millaisia välineitä webcastin kuvaamiseen käytetään. Lähetyksissä tullaan näkemään kuvaa kentän yläpuolelta kuvattuna sekä. Materiaali kuvataan 4k-valmiudella, joten luultavasti koostelähetykset tulevat olemaan todella tarkalla kuvalla.

Hintaa lähetyksillä on 14,99 dollaria ennakkoon maksettuna ja 19,99 kisaviikonloppuna ostettuna. Lisätietoa lähetyksistä saa PbNationin viestiketjusta, missä tuottaja Sina Azmoudeh vastailee aktiivisesti kysymyksiin.