Cyclone Anti-Chop SystemCyclone kunnostautuu nyt myös pelikenttien ulkopuolella. Alla lehdistötiedote kotimaisesta Anti-Chop Eye systeemistä vanhoihin Angeleihin. Tulevaisuudessa samanlaista systeemiä voidaan odottaa myös muihin sähkömutkiin.

Cyclone anti-chop system

Modifikaatio Angelin piirilevylle, mikä vähentää oleellisesti choppien määrää tulinopeuden ollessa täysillä.

Tämän mahdollistaa valosilmä, joka estää aseen laukeamisen, jos kuula ei ole piipussa.

Parannuksia tavalliseen Angeliin:

  • Valosilmä. Ase laukeaa vain silloin kun kuula on piipussa.
  • Firemodet(*) semi/turbo9(**). Turbo9 on säädetty mahdollisimman helpoksi käyttää, joten hitaimmankin sormen omaava pelaaja saa sen käyntiin.
  • Automaattinen dwellin sääto. Dwellin säätöä ei siis enään tarvita vaan dwelliä ohjataan suoraan piiriltä.
  • Rof on poistettu turhana = mutka ampuu niin nopeasti kuin palloja tulee piippuun(jos sormi on tarpeeksi nopea =). Käytännössä Angelin max nopeus on kuitenkin 14bps(Revolution syöttää noin 10bps).
  • Hetkellinen(!) liipaisujen puskurointi. Tavallinen Angeli unohtaa liipaisinpainalluksen, jos käyttäjä painaa liipaisinta silloin kun laukaisu ei ole mahdollista. Tästä johtuu se, että roffin ollessa esim. 10, on liipaisinta painettava useammin kuin 10 kertaa/sec, että maximi nopeus saadaan aseesta irti. Uudella systeemillä tämä ei ole tarpeen, vaan ase laukeaa niin monta kertaa kuin liipaisinta on painettu.

Angel LCD:hen systeemi on kehitteillä!

(*) Vain niihin boardeihin, joiden dip-kytkimet toimivat. (**)Turbo9 voidaan halutessa ohjelmoida uudestaan esim. full auto, auto response, burst jne. Suosittelemme kuitenkin Turbo9:ää, koska se on EPPL:n säännöissa sallittu.

Asennettuna 1500,-

Pelkät osat asennusohjeineen 1000,- (asennus vaatii pylväsporakoneen ja hieman juotostaitoja)

Lisätietoja:

fisu@lapaset.tky.hut.fi

egi@lapaset.tky.hut.fi

Lähde: Splatweb.net