Tämän kauden viimeinen Millennium Seriesin kierros pelataan Englannissa Crystal Palacessa. Paikan päällä on Suomesta Takeover ja Twilight.

Takeoverin Juho Romakkaniemi on tarjoutunut lähettämään raportteja Splatwebiin paikan päältä. Tässä ensimmäinen osa:


Torstai 12.9.2002

Turnauspaikka Crystal Palace Sports Centressä, mikä on upea paikka järjestää paintball-turnaus. 13000 katsojan päästadionilla on kaksi ruohokenttää: Angel ja Draxxus-kentät.

Angel-kenttä on perinteinen matalaprofiilinen kenttä ja Draxxus on Adrenaline Gamesin Extreme Air -kenttä, joka on hieman vanhan Diablo-kentän oloinen, jossa on suuri
X-syndi keskellä kenttää.

Kentät 3 ja 4 ovat hiekkatekonurmella. Molemmat ovat kuta kuinkin neliön muotoisia, jossa on lyhyet matkat päästä päähän ja tilaa levittää peliä. Kenttä 3 on Module R kenttä, jossa on helposti edettävät ja melko lyhyet välimatkat syndien välillä. Keskellä kenttää on iso sylinteri.

Neloskenttä on Raven-kenttä, missä on melkein koko keskikenttä tukittu suurilla poikittaisilla syndeillä. Kenttä muistuttaa lähinnä ampumarataa, jossa yksilötaidot paljolti ratkaisevat. Ainakaan Takeover ei kunnon suunnitelmaa sille kentälle saanut tehtyä.

Kentät 5, 6, ja 7 ovat rakennettu myös hiekkatekonurmikentälle, joten kentät ovat kooltaan lähempänä 5-man kenttää. Kenttä 5 on mielenkiintoinen Tomahawk-kenttä, joka on rakennettu timantin muotoon! 50-yardilla on toisessa laidassa iso tiipii ja toisessa kaksi telttaa. Kumpi joukkue saa ensin tungettua miehet niille syndeille, voittaa pelin. 6, ja 7-kenttä ovat JT ja Smart Parts-kentät, jotka muistuttavat Suomen divari-kenttiä.

Huomenna nähdään, miten kenttien luku on onnistunut. Takeover luki kenttiä 6 ja
puoli tuntia, kun taas iltahämärissä saapunut Twilight ehti lukea yhden kentän :) Tämä
johtui Twilightin säästöbudjetilla totutetusta matkasta.

Lähde: Splatweb.net