Urhon pitkäjänteinen panostus valmennukseen ja harjoitteluun on saanut kiitoksensa niin kisamenestyksenä kuin paintballteollisuuden kiinnostuksena.

Kansainvälisissä turnauksissa Urhon peli tunnetaan erittäin agressiivisena ja vauhdikkaana. Se on kiinnittänyt positiivisesti myös sponsoroinnista päättävien huomion.
Urhon pelaajat ovat jo pitkään luottaneet DYEn laatuun niin mutkien kuin muidenkin varusteiden osalta.
DYE Precision Ltd. tarjosi Millennium DMA kierroksen jälkeen Urholle mahdollisuutta pelata loppukausi 2005 heidän varusteillaan.

Urho on erittäin kiitollinen loistavasta tarjouksesta ja ottaakin sen vastaan erittäin mielellään. Urho käyttää jatkossa DM5 huippumerkkaimia, Invision-maskeja ja C5-mallin varusteita.
”Olemme vakuuttuneita että, DM5 mutkilla, C5 varusteilla ja Sissoksen toimittamilla Draxxus Hellfire kuulilla, olemme kilpailukykyisiä kaikkia nykyisiä ja tulevia vastustajiamme vastaan.” : Tommi Tuovila, Urhon pelaajavalmentaja.

Urho uudistaa samalla myös muita ulkoisia tunnuksiaan, hyökkäävää pelityyliä korostava logo nostaa joukkueen ”brandin” vastaamaan nykyistä vauhtia.

Urho jatkaa myös loistavaa yhteistyötään Sissos Oy:n kanssa.
Draxxus kuulat ja pelivarusteiden saatavuus Sissos Oy:ssa sekä harjoitusmahdollisuudet ovat perusta Urhon menestykselle.

Lisätietoja:

Juice
0400-613744

Lähde: Urho