Takeover on solminut yhteistyösopimuksen Oulussa sijaitsevan Powerplay Paintballin kanssa. Powerplay Paintball on vuoden 2001 lopussa perustettu paintball-tuotteita ja niihin liittyviä palveluita tarjoava yritys, joka on perustettu kehittämään Pohjois-Suomen paintballia. Powerplay:lla on tuore sopimus Severe Paintball-värikuula toimittajan kanssa. Powerplay tarjoaa laadukkaita ja tuoreita värikuulia sekä edullisia varusteita asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Takeover jatkaa yhteistyötä Kuopion Seikkailukeskus Oy:n kanssa. Seikkailukeskus on täyden palvelun elämysyritys, jonka yhtenä tavoitteena on kasvattaa paintballin näkyvyyttä Kuopiossa ja lähialueilla.

Takeover tulee panostamaan vahvasti paintball toimintaan Savon alueella. Joukkueemme on nuori ja pelaajamäärämme ovat voimakkaassa kasvussa. Tulemme pelaamaan kaudella 2007 SPBL:n 1.divisioonassa. Kauden tavoitteena on 1.divisioonan voitto ja nousu SM-liigaan. Powerplayn ja Seikkailukeskuksen tuella sekä Severen laadukkailla värikuulilla tulemme toteuttamaan tavoitteemme.

Takeover haluaa kiittää Sissos-Tuote Oy:tä yhteistyöstä kuluneiden vuosien aikana.

Linkkejä :
http://www.takeover.fi/
http://www.powerplay.fi/
http://www.severepaintball.com/
http://www.seikkailukeskus.com/

Henri Humala
Takeover Paintball Kuopio ry

Lähde: Takeover