Urho aloitti laajan yhteistyön Sissos-tuote Oy:n kanssa kaudella 2004. Tämä yhteistyö piti sisällään huippuluokan Draxxus-kuulat, treenipaikan ja muut paintball varusteet.
Urho on keskittynyt kilpapaintballiin järjestämällä Suomen aktiivisimman organisoidun ja suunnitelmallisen harjoittelun sekä muun toiminnan.
Urhon joukkueet ovat osallistuneet SPBL:n kilpasarjoihin kaikilla tasoilla.
Urhon liigajoukkue on asettanut tavoitteet jokaiselle kaudelle korkeammalle ja jokaisella kaudella myös saavuttanut ne. Kaudella 2006 Urhon kilpajoukkueet voittivat Suomen Mestaruuden sekä 1. Divisioonan mestaruuden.

Kausi 2007 alkaa hyvissä merkeissä, Vantaan Nipakisu ry (Urho) on päättänyt uusia yhteistyönsä Sissos-tuote Oy:n kanssa ja näin voittava yhdistelmä saa jatkoa.

”Uusimme yhteistyösopimuksen Sissoksen kanssa koska olemme vakuuttuneet siitä että eri valmistajien virallisena kumppanina he voivat tarjota meille parhaat tuotteet ja saatavuuden.
Sissos on uskonut tavoitteisiimme ja tukenut meitä niiden saavuttamiseksi koko yhteistyön ajan. Uskomme että jatkossakin Sissoksen edustamilla tuotemerkeillä Urho pystyy saavuttamaan asettamansa tavoitteet.” :
Jani Leskinen Vantaan Nipakisu ry pj.

Vantaan Nipakisu ry pyrkii kaudella 2007 tekemään entistä enemmän töitä paintballin harrastamisen hyväksi. Seura kasvaa vauhdilla ja uusia suunnitelmia tapahtumista ja erilaisista yhteistyökuvioista on jo valmiina.

Kilpajoukkue Urho jatkaa pelaamista SPBL:n kilpasarjoissa, tavoitteena uusia Suomen Mestaruus liigassa.

Tavoitteen toteutuksessa on tukena Sissos-tuote Oy:n tuki niin palloissa, varusteissa kuin harjoitusmahdollisuuksissa.

Urho voittaa kaikki!

Lähde: Urho