Helsinkiläis-seura Rockin joukkueet jatkavat Coolgamesin timantin kovassa tallissa myös kaudella 2007. Rock on tehnyt tiivistä yhteistyötä Coolgamesin kanssa jo usean mielenkiintoisen ja nousujohteisen kauden ajan. Vuonna 2006 Rockin joukkueet sijoittuivat SM-Liigassa pronssille ja 1. Divisioonassa hopealle. Tänä vuonna näitä mitaleja lähdetään kirkastamaan tosissaan.

Coolgames vastaa kokonaisvaltaisesti Rockin varustamisesta kaudella 2007.

Rockin pelaajat marssittavat vastustajia deadboxiin tänäkin vuonna Dyen huippu varusteiden vauhdittamana ja hyödyntäen ylivoimaisesti markkinoiden parhaita Zap-värikuulia. Varsinaisten varusteiden lisäksi Rock nauttii Coolgamesin erinomaisesta asiakaspalvelusta ja ajan tasalla olevasta teknisestä tuesta.

”Kahden viime vuoden positiivisen ja toimivan yhteistyön pohjalta Coolgames oli joukkueellemme helppo ja varma valinta. Kun homma toimii, sitä on turha lähteä korjaamaan. Coolgames uskoo vahvasti joukkueemme aktiiviseen tekemiseen ja rentoon meininkiin, me vastavuoroisesti tiedämme saavamme Coolgamesilta voittamiseen tarvittavat työkalut.” : Sami Särkelä, Team Rock.

Coolgames yhteistyön lisäksi seurajohdon piirustuspöydällä on monia muitakin mielenkiintoisia yhteistyö- ja kehityshankkeita. Näistä lisätietoja jo lähiviikkojen aikana…

Linkkejä:

www.rockville.fi
www.coolgames.fi
www.dyepaintball.com
www.zappaintball.com

Lähde: Rock