Mitä yhteistä on Dynastylla, Russian Legionilla, Ton Tonilla ja Urholla?

Kaikki ovat oman liigansa hallitsevia mestareita ja pelaavat kaudella 2007 samoilla välineillä!

Urho vaihtaa pelivarusteensa Smart Partsin tuotteisiin.

Vuonna 2005 Urhon hyvät pelisuoritukset Millennium Seriesin kentillä sai Dyen kiinnostumaan joukkueesta ja tarjoamaan korkeatasoista varustepakettia pelaajille. Näillä loistavilla varusteilla Urho saavutti tavoitteensa ja kaudella 2006 kruunattiin Suomen Mestariksi, Urho kiittää Dyen päättäjiä tästä yhteistyöstä.

Kausi 2007 on Urholle äärimmäisen tärkeä sen puolustaessa mestaruutta ja taatusti haastajia riittää. Tähän haasteeseen vastaamiseen tarvitaan jälleen parhaat varusteet.

Smart Parts on hallinnut menestyvien joukkueiden kautta turnausasemarkkinoita jo useita vuosia. Heidän kehittämänsä ase Shocker aloitti sähköaseiden vallankumouksen yli kymmenen vuotta sitten. Shocker oli eräiden urholaisten käytössä jo vuonna 1995 ja siitä useita vuosia eteenpäin.
Kun Smart Parts otti Urhoon yhteyttä ja tarjosi yhteistyötä ei ollut vaikeuksia päättää sen hyväksymisestä. Smart Parts tuotteet ja Shocker NXT nousee jälleen Suomen painttikartalle ja korkeimpaan mahdolliseen seuraan.

Urho ottaa kiitollisena vastaan viime vuosina maailman parhaiten menestyneen aseen Smart Parts Shocker NXT. Lisätarkkuutta tuomaan ja täydelliseen yhteensopivuuteen Draxxus Hellfiren kanssa Urho käyttää Smart Parts FREAK piippusysteemiä, jossa on kahdeksan erilaista kaliiberivaihtoehtoa kaikkiin olosuhteisiin.

Jotta paketti olisi täydellinen, paineilmasysteemikin on Smart Partsin MaxFlo-micro yhdistettynä markkinoiden kevyimmällä Stakon pullolla.
Yhdistelmän täydentää Smart Partsin laadukkaat pelivaatteet ja rennommat asut pelikenttien ulkopuolelle.

Kaikki Urhon käyttämät varusteet ja Draxxus-kuulat löytyvät Sissoksen hyllyiltä.

Vantaan Nipakisu ry
hallituksen pj.
Jani Leskinen

Lähde: Urho