Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Sissos-tuote Oy ostanut TCB-paintballin!

Pohjois-Euroopan johtava paintball varusteiden markkinoija Sissos on ostanut Ruotsalaisen TCB-Paintballin. Aiesopimus kaupasta sovittiin jo aikaisemmin syksyllä Pariisin Millenniumin yhteydessä, mutta itse kauppa päästiin tekemään Joulukuun alussa. Kaupan mukana koko TCB:n henkilökunta jatkaa Sissoksen palveluksessa.

TCB-Paintball on ollut Ruotsin johtavia kilpapaintballiin erikoistuneita yrityksiä ja Pohjolan merkittävimpiä Planet Eclipse kauppiaita. TCB on myös tiettävästi ainoa Planetin sertifioima tech-center, jolla on kakkos-tason huolto-oikeudet Pohjois-Euroopassa. TCB:n merkittävimpiin yhteistyötiimeihin on kuulunut mm. DOW, joka pelasi 2007 menestyksekkäästi mm. NES/3Kr ja Millennium sarjoja.

Planet Eclipsen kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sissos alkaa markkinoimaan aktiivisesti Planetin valmistamia EGO ja ETEK-merkkaimia koko myyntialueellaan: Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Valkovenäjällä.

Lisätietoja:
tuure . toivola [at] sissos . fi
info [at] tcbpaintball . com

Lähde: Sissos

2 Comments

 1. miksuv

  Eipä taida IHAN tuo ”TCB on myös tiettävästi ainoa Planetin sertifioima tech-center, jolla on kakkos-tason huolto-oikeudet Pohjois-Euroopassa. ” pitää paikkaansa. Coolgameshan ilmoitti omasta huolto palvelustaan jo aiemmin. Ja tällä hetkellä CG on Suomen AINOA jolla on nuo huolto-oikeudet.

 2. Tuure

  Planet on vienyt ton huolto homman pitemmälle kuin moni muu paintti firma. Huolto pisteet on sertifioitu kolmeen eri tasoon. Oman tietoni mukaan Coolgames on certifioitu ykköstasolle (Tosin voin olla väärässä, ei olisi eka kerta) Marek tai Mikke voi vahvistaa tai kertoa jos olen ymärtänyt väärin! Kolmostasolla on vain muutamia firmoja koko Euroopassa. TCB on siis minun tietojeni mukaan ainoa kakkostasolle sertifioitu Planet-huolto piste Pohjolassa ja hekin saivat tuon sertifioinnin vasta tänä kesänä. Planetin kanssa on sovittu että kaikki sertifioinnit siirtyvät Sissokselle mikäli henkilökuntakin siirtyy. Suomen henkilökuntaa pyritään luonnollisesti kouluttamaan pikaisesti myös vastaavalle tasolle. Ohjekirjoihin, nettisivuille yms. Sissoksen tiedot päivitetäään byrokratian puitteissa.

  Pahoitteluni jo etukäteen jos olen jakanut väärää informaatiota.

  Tuure
  Sissos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑