Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Splatwebin ulkoasu uudistui

Kuten varmasti ensi silmäykseltä huomaa niin Splatwebin ulkoasu on uudistunut. Entinen onkin ollut jo turhan kauan käytössä ja
oli kaikin puolin surkea ja vaikeasti laajennettavissa. Toivottavasti tämä uudistus on käyttäjien mieleen.

Uusia ominaisuuksia ei ole tässä vaiheessa lisätty, mutta niitä on muutamia valmiiksi tehtyinä. Tarkoitus on ensiksi ajaa uusiksi
kirjoitetut vanhat ominaisuudet sisään ja korjata mahdolliset virheet. Kyseessä on siis trendikkäästi ilmaistuna beta-versio :)

Uusia ominaisuuksia tässä vaiheessa on mm. seuraavat

 • Sisäänkirjautuminen sekä tieto mahdollisista uusista yksityisviesteistä etusivulla
 • Etusivun viestilistasta pääsee suoraan ketjun viimeisempään viestiin Splatboardilla
 • Mutkaraatia on myös uudistettu (mm. kuvien maksimikoko, kaikki mutkat eivät tulostu yhdelle sivulle jne. :)
 • Uutisten ja artikkelien kommentointi
 • Haku koko Splatwebin sisällöstä Googlen avulla

Seuraavassa vaiheessa vielä ennen vuoden loppua tulee ainakin

 • Myyjien palautepalvelu
 • Säännöt Splatboardille
 • Oneliner (vai kaipaako tätä kukaan ?)
 • … ja muutamia muita kivoja pieniä ominaisuuksia

Palautetta uudistuksista ja muita kehitysehdotuksia voi antaa Splatboardille. Nykyinen versio antaa paremman mahdollisuuden
täyttää näitä toiveita kuin edellinen kolmen päivän inttiloman aikana kyhätty versio :)

Lähde: Splatweb

11 Comments

 1. jemaliahz

  Hieno homma :D Kyllä tätä on odotettukin. Ainakin allekirjoittaneen silmää miellyttää alusta asti mikä on aika harvinaista näiden sivuuudistusten yhteydessä :D

 2. Mikke

  Tuo uusimmat -jutska on jotenkin vaikealukuinen. Pitäisikö otsikko olla hiukan voimakkaampi?

 3. NopeaHopea

  Oikea suunta leiskan suhteen, itse kaipaisin ulkoasuun enemmän viitteitä lajiin, jotta sivulle sattumalta eksyneetkin tajuaisivat mistä on kyse.

  Käytettävyyden kannalta ehdottaisin, että ”Splatboardin uusimmat” ja ”O/M/V-alueen uusimmat” siirrettäisiin mahdollisimman ylös, koska niitä foorumin vakikävijät seuraavat eniten (korjatkaa jos olen väärässä) eli olennaisin ylimmäksi.

 4. juffeli

  oon niin käsi piirtämään mitään, ettei osaa oikein painttia sotkea sivuille. Tarkoitus on kyllä pääuutiseen liittää kuvia, joista käy selväksi mitä asiaa sivukäsitteleen.

 5. NopeaHopea

  Ei Juffeli kaikkea pidä aina itse tehdä. Voisin kuvitella, että foorumin käyttäjistä löytyy yksi tai useampi lahjakas graafikko, jotka voisivat antaa kontribuutionsa sivuston kehitykseen ilmaiseksi ihan vain rakkaudesta lajiin.

 6. Wolffi

  Käytettävyysnäkökulma näin ammatinkin puolesta ;)

  Miten mie pääsen takaisin pääsivulle käyttämättä ”Back” painiketta selaimesta jos olen klikannut pääsivulta ”kommentit” (tai jotain sinnepäin) linkkiä uutisen alta?

  En itte ainakaan hätähätää löydä keinoa muutoin kuin surffata mutkan kautta ensin uutiset sivulle ja sieltä sitten pääsivulle… Hiukka monimutkainen lenkki..

 7. NopeaHopea

  Wolffi: kokeile klikata sivun yläreunassa olevaa SW:n logoa. Taitaa olla ehkä vanhin & toimivin tapa hoitaa siirtyminen etusivulle ”etusivu”-linkin lisäksi

 8. Wolffi

  Ah niinpäs näyttää toimivan. Itte vaan kaipasin nuihin sinisellä pohjalla oleviin linkkeihin yhdenmukaista toiminnallisuutta. Eli, jos menee splatboardin puolelle tuolta siniseltä pohjalta niin tuolle siniselle pohjalle ilmestyy pääsivu linkki. Jos käyttää muita linkkejä utolta siniseltä pohjalta ei samaa toimillaisuutta löydykään niiden alta kuin tuon splatboard linkin alta.

  Pikku juttu ja kunhan tuon toiminnallisuuden oppii ei ongelmia ole.. Mutta ensimmäistä kertaa käyttävällä voi tulla ihmetys =)

 9. Stefu

  Luulin että sivut on alhaalla tai jotain..etusivu näyttää ihan hajuttomalta ja värittömältä 404 error sivulta. Vähän väriä ja kuvitusta..eiköhän se tästä ajan myötä.

 10. juffeli

  Tarkoitus oli alunperin käyttää noissa uutisissa jotain paintball-aiheista kuvaa (esim. [url]http://splatweb.net/uutiset/1549[/url]). Mutta yllätys, kun ei ole jaksanut valmiiksi hommata jotain kuvapankkia, niin ne on nyt jääneet noista pois.

 11. FaTFoX

  Hienoa työtä juffeli! Jos aiheeseen liittyville kuville on tarvetta niin kysäse rohkeasti vaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑