Urho ei vaihda

Sissos teki jälleen ylivoimaisen yhteistyötarjouksen sisältäen kaikki Draxxus-kuulalaadut, NXen sekä Empiren varusteet, treenimahdollisuudet ja pohjoismaiden suurimman tukkurin laajan tuen.
Urho ja Sissos ovat tehneet yhteistyötä jo kaudesta 2004. Sissos-tallissa Urho on saavuttanut asemansa Suomen paintin kärjessä ja tulevalla viidennellä yhteisellä pelikaudella tavoitteet ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla.
Ison tukkurin tuki on Urholle ensiarvoisen tärkeää sovittaessa kuula- ja varustesopimuksista eri tuottajien kanssa. Hyvät edut antavat Urholle kyvyn tarjota uusille ja jo kokeneillekin pelaajille välineet tehokkaaseen pelaamiseen kaikilla tasoilla.
Menestyksensä kautta Urho on avannut yhteistyökumppaneilleen uusia myyntikanavia niin Suomessa kuin lähinaapureissakin. Tulevana kautena Urho kantaa jälleen ylpeänä Sissoksen nimeä ja värejä.

Urhopaintball.com

Urho avaa uudistetut sivunsa www.urhopaintball.com jotka tarjoavat kiinnostuneille ikkunan joukkueen toimintaan.
Netissä mikään ei ole koskaan valmista, tavoitteena onkin pitää sivujen materiaali tuoreena ja toimittaa väläyksiä joukkueen treeneistä sekä kisamatkoista mahdollisimman ajankohtaisesti.

Lisätiedot:

Jani ”Juice” Leskinen

Lähde: Urho