Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Tiedote Baltic Sea Cup Kaudesta 2011

Baltic Sea Cup -sarjaa kehitetään entisestään kaudella 2011. Kaikki kierrokset pelataan yhtenä päivänä kahdella kentällä. Näin tapahtumista saadaan näyttäviä ja houkuttelevia niin pelaajille kuin yhteistyökumppaneille. Turnauspaikkoihin on nyt ensi kertaa noussut mukaan myös Suomi.

Parannuksia pelijärjestelyihin tulee erityisesti 2. ja 3. divisiooniin. Kakkosdivisioona pelataan tällä kaudella kolmeen pisteeseen 10 minuutin peliajalla ja 3. divisioonassa kahteen pisteeseen ja lisäksi kolmosessa ei sallita laitavalmennusta.

Sarja kerää yhteen kovia joukkueita lähialueilta Baltiasta, Ruotsista, Suomesta ja Venäjältä. Taatusti laadukkaita turnauksia ja erittäin edullisesti.

Turnauspäivämäärät:

07.05.2011. – Helsinki, Suomi
11.06.2011. – Riika, Latvia
06.08.2011. – Tukholma, Ruotsi
17.09.2011. – Vilna, Liettua

Palkinnot:

Kunkin turnauksen parhaat palkitaan mitalein. Turnaussarjan voittajat (1.div, 2.div ja 3.div) palkitaan pokaalein ja rahapalkinnoin. 1. Divisioona 1 500 euroa 2. Divisioona 1 000 euroa 3. Divisioona 500 euroa

Säännöt:

Säännöt perustuvat kaudella 2011 Millennium Series –sarjassa käytettäviin sääntöihin. Kenttien pohjakartat kopioidaan Millennium Series –sarjan pohjakartoista.

TURNAUSKUULA:

Turnauksissa käytetään vain turnausjärjestäjän myymää kuulaa.

Peliformaatti:

1. 2. ja 3. Divisioonassa pelataan kolme alkusarjan peliä neljään pisteeseen, peliaika 10 minuuttia. Divisioonassa pelataan kolme alkusarjan peliä kolmeen pisteeseen, peliaika 10 minuuttia. Divisioonassa pelataan neljä alkusarjan peliä kolmeen pisteeseen, peliaika 8 minuuttia.

Osallistumismaksut:

Osallistumismaksut maksetaan kullekin turnausjärjestäjälle heidän ilmoittamallaan aikataululla, joko yksi turnaus kerrallaan tai koko kausi ensimmäiselle turnausjärjestäjälle.

1. Divisioona: 250 euroa per turnaus tai 900 euroa koko kausi 2. Divisioona: 200 euroa per turnaus tai 750 euroa koko kausi 3. Divisioona: 150 euroa per turnaus tai 550 euroa koko kausi

Lisätietoa nettisivulta: www.bscup.com

LISÄTIETOA SUOMEN TURNAUKSESTA:

Baltic Sea Cup aloittaa Suomessa lauantaina toukokuun 7. päivä. Turnauspaikka on vielä avoinna mutta tulee sijaitsemaan pääkaupunkiseudulla. Tarkennuksia paikkaan viimeistään maaliskuun aikana.

Suomen turnausjärjestelyistä vastaa tmi Juicesport (Jani Leskinen). Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta Suomen turnaukseen tulossa helmikuun aikana. Lisätiedot ja kysymykset: jani.leskinen@saunalahti.fi

Lähde:

1 Comment

  1. nallez

    Turnauskuulan merkki ja arvioitu hinta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑